Ag 64 puf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• trage sa moara))
    AG 65 V M C

Comment

• Imi place interiorul, bravo!

Comment

• Aline ai auzit prost ba))))
        AG 64 P U F

Comment

• N-ai pentru ce

Comment

• Dupa ceva timp...m-am gandit sa mai actualizez si eu pe aici cu imbunatatirile la masina. Masina a primit azi in sfarsit un set de arcuri sport si repozitionat bucsi , pe fata am schimbat anvelopele cu unele Michelin 195/50/16 , iar pe spate sunt cele vechi 205/50/16. Acum 2 saptamani am schimbat si capetele de bara si facut directia. La interior am mai mesterit putin pe la lumini: ceasurile in 2 culori , climatizarea rosie ,cred ca o voi face alba, semnale in oglinzi. Capacele de la jante le-am colantat gri (erau cam julite), curand voi revopsi barile si voi face portbagajul clean. Nu am multe poze, voi reveni dupa o sedinta foto...

Ps: un filmulet cu ceasurile si sa nu va luati de tipsu meu de la toba ) ca il voi schimba si pe ala curand http://www.youtube.com/watch?v=w5lIbJ3Xj7o
            Attached Files
            AG 64 P U F

Comment

• trage 16valvele asta ?

Comment

• E editie limitata, prestige alb ).
                Cu placere.
                Last edited by al!n; 20 April 2012, 01:02.
                AG 16 Y M A

Comment

• Trage trage ( sa moara ) )) . N-are rost sa mai dau ala jos daca am zis ca ii fac clean..
                  AG 64 P U F

Comment

• in sfarsit ai pus si tu arcurile, dupa cat ati asteptat dupa ele
                    bine ai venit pe pamant

Comment

• daca e masina pe care am vazut-o aseara la calea ferata in mioveni pot spune ca ii sta bine trantita si cu jante.am vazut-o fara sa vreau insa nu am studiat prea mult dar mi-a atras atentia.
                      [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• salut..plasa de la grila de unde ai luato? sau te poti uita prin mioveni te rog la ce pret gasesti? nu ma pot deplasa acolo..ms

Comment

• Am vazut-o si eu ieri..foarte frumoasa cu arcurile astea.

Comment

• @ geo_ultras , da geo in sfarsit au ajuns pe masina)
                            @ bitza_bik , da eu eram la calea ferata...te-am vazut si eu din lateral si mi-am dat seama ca tu esti...
                            @ firiss , plasa o am de vreo 2 ani...nu mai stiu de la ce magazin am luat-o , oricum din Mioveni...dar se gaseste pe la toate magazinele de piese auto, imposibil sa nu gasesti pe la Pitesti.
                            @ Matthias17 , Ms
                            AG 64 P U F

Comment

• janta aia din stanga fata nu bate ?
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• ma interesa un pret...dar o sa ma interesez...ms

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google