Ag 66 msy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ag 66 msy

intr-un sfarsit m-am hotarat sa prezint si eu masina mea.un logan din 2006 prima varianta(nu stiu cum ii zice exact)...nu are nimic special dar cu timpul sper sa ajunga ceva diferit.modificari aduse masinii:-geamuri ionizate si linie audio JVC(foarte multumit de ea
    Attached Files
    sigpic

Jos coada de rechin si stikeru cu logan de pe portbagaj...E bine ca a inceput lumea din mioveni sa puna masinile la my ride))
    AG 16 Y M A

Comment

Bine ai venit printre noi ,ingrijita masina ai ,bafta la modificari
      http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

stickeru cu logan l-as fii dat jos din prima zi,dar ii place lu' taicamio si nu vrea sa il dea jos .ionel-multumesc frumos...asa sa fie
        sigpic

Comment

Formos mai Marius, dar are dreptate Al!n cu stikeru si rechinu')...Bafta si multi km fara gropi.
          AG 64 P U F

Comment

mersi cristy.deocamdata o lasa asa,dar daca va veni vreun kit de bari,jante ceva pe viitor,sigur vor fii inlaturate stickerul si codita,pentru ca o sa arate ca o baba cu fusta mini
            sigpic

Comment

O masina eleganta si un posesor de milioane
              Codita de rechin e neagra...deci e in ton cu masina...alb negru...nu imi place...dar na asta e
              Oricum repet...un super baiat....succes cu masinuta.
              sigpic

Comment

multumesc frumos si ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc respectele mele
                sigpic

Comment

Macar e bine ca e codita neagra, nu sare asa mult in evidenta)), oricum trebuie data jos. Arata ok masina, imi place ca e cheala si ca sa fie si mai cheala, scoate-i cromul de la bara. Spor la modificari!
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Da da..e coaja, merge facuta da curseee.
                    AG 16 Y M A

Comment

) aline numai la viteza iti sta gandul..cred ca iti curge kerosen prin vene in loc de sange
                      -aleXpeed-multumesc pentru urari,dar bara cred ca o sa ramana asa(originala),cu timpul sper sa o schimb cu totul sa ii pun un kit frumusel
                      sigpic

Comment

Apropos de cromul de pe calandru...uite doua poze comparative.
                        Cu nichelul negru si cu nichelul alb
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

ar merge facut negru si cu emblema neagra.mai am niste colant negru mat acasa,o sa incerc maine dupa ce schimb uleiul sa vad cum arata.multumesc pt poze
                          sigpic

Comment

Salut. Ingrijita masinuta dar vopseste-i pleoapele in alb...bafta cu ea
                            Y!M: alexut.style

Comment

frumosa masina bafta la tuning
                              vopsitorie preturi bune

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google