Ag 66 msy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dati-mi voie sa mai adaug si eu cateva poze cu masina curata
    Attached Files
    sigpic

Comment

• jantele alea..lasata...si e crima
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• abia astept sa se incalzeasca sa o vad si eu finalizata ...dar intotdeauna se gaseste ceva de facut..
        sigpic

Comment

• sa nu cumva sa dai jantele alea
          alea sa ramana pe masina

Comment

• curata , frumoasa , dar unde sunt jantele ? vin bine pe masina . Eu zic sa le pastrezi
            STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

• jantele le-am vandut...nu erau bune..un mic upgrade la interior-clapetutele de la aeratoare albe(doua cu doua) si consola infoliata alb
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Arata bine aeratoarele alb cu negru si consola alba
                http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• interesanta lucrarea arata bine

Comment

• imi place mult ca e curata! as renunta in schimb la husa de pe volan , la icoanele de la plafoniera( am si eu...le tin in torpedou)
                    jantele aratau f bine dar tu stii ce si cum cel mai bine. Daca pe viitor te gandesti sa-ti iei altele , cere pareri inainte

Sa auzim de bine
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• va multumesc pentru aprecieri..jantele le-am vandut,deoarece erau strambe..mergeam cu masina si se balansa in stanga si in dreapta.si mie imi placeau foarte mult..dar asta e o sa cumpar altele noi
                      sigpic

Comment

• ti-ai facut frumos interiorul . Si eu sunt in caurtare de jante , dar astept primavara si modele noi
                        STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

• multumesc sorry!cam intr-o saptamana maxim doua sper sa imi cumpar si praguri sa le pregatesc pana la primavara
                          sigpic

Comment

• imi place masina se vede ca-i curata si ingrijita... la interior vopsestei si manerele de pe usa si capacul acela rotund de la vitezometru pe interior sa nu mai fie negrul ala strident o sa ii schimbe radical aspectu... bafta in continuare cu modificarile !

Comment

• multumesc..chiar vreau sa ii vopsesc capacul acela,dar spre rusinea mea nu stiu cum sa il desfac..iar pe vremea asta...nici sa ies din casa nu imi vine
                              sigpic

Comment

• utie aiki cum se desface cochilia aia de la bord http://www.tutorialelogan.ro/2010/01...i-bord-la.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google