marius sper ca saptamana asta sa ma rezolve ca nu mai am rabdare . imi e mila rau de ea sa o tzin asa ondulata
Ag 50 rry
Collapse
X
-
Mai baietzi care se pricepe mai bine cu asigurarile astea , m-a pocnit unu cu tiru. Era turc si avea asigurare pe Bulgaria . Am cautat pe net cere este corespondentul lui pe romania si am gasit . Am vb cu ei si sunt din Bucale . A venit unu sa constate , a facut poze omu` si a zis ca intr-o saptamana o facem. De atunci au trecut chiar 5 saptamani si nu am facut-o . Ma tot minte ca trebuie sa primeasca banii din Bulgaria. Ce sfaturi imi datzi ? ma gandesc ca daca ma cert cu ei apoi e mai nasol dar ma dispera la culmeSTOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
Gata mashinutzaAttached FilesSTOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
Jantele si pragurile n-au nicio treaba cu stilul pe care vrei sa-l abordezi asa ca hotaraste-te ce stil vrei sa abordezi ca e pacat sa strici masina. Numai bine si spor la ce ti ai propus ( un singur stil )Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Salut.
Frumoasa masinuta.
Numai bine.
ps:nu te superi de observatieUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
bine zicea colegu` de mai sus, jantele arata frumos, chiar daca sunt de la MD, dar nu au treaba cu logan cup. ;)
o suspensie sport ar merge in rest masina e frumoasa !
bafta in continuare" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Imi place cum arata cu jantele negre
Bafta.
Ca fapt divers,am fost cu un amic care are o skoda fabia usor modificata(jante si suspensii sport),a fost cel mai incorfortabil drum pe care l-am facut vreodata cu o masina si prin Brasov chiar avem drumuri bune(in unele zone).
Imi iubesc Loganul :d
Mare grija cu alegerea suspensiei,ar fi pacat sa renunti la comfort doar pt putin aspect,parerea mea.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
Comment