io zic sa treci pe arcuri sport cat mai repede..cand le ai n o sa mai vrei sa stai fara ele..ce nu mi place e ca ai facut dungile ca SDP..lipsa de originalitate
Ag 50 rry
Collapse
X
-
stefan acolo e parcarea mea si nu e pe spatiu verde ca am turnat ciment )
punk ms pentru sfat
geo nu sunt la fel ca sdp , sdp-ul le are mult mai deschise si scrie pe laterale logan cup parca . deci nu l-am copiat .STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
Originally posted by xxxgeoxxx View Post..ce nu mi place e ca ai facut dungile ca SDP..lipsa de originalitate
Intotdeauna ce vezi la altii si iti place, faci si tu, la modul general vorbind.
Asadar, eu zic ca n-are rost sa-i criticam noi pe altii, atata timp cat si noi am facut la fel, am luat o idee de la unu, o idee de la altu si tot asa.Last edited by stefan.dse; 11 October 2010, 01:16.sigpic
Comment
-
O poza recenta cu tigaia meaAttached FilesSTOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
stefan eu sunt pescar , ma duc cu ea la peste si nu pot sa pun arcuri sport cu toate ca imi doresc acest lucru dar pe viitor cine stie . Si daca imi pun arcuri , pun si amortizoare sport sa fie tot tacamul
geo eu cred ca talica ai ceva cu mine ) esti suparat rau de tot pe viata )STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
rry frumusica si ingrijita masina ta.dar dungile alea albastre sincer nu au treaba cu nimic de pe masina....mai bine le faceai negre.sincer dadeau mai bine.sau coleazai plafonul negru ar arata mai bine.mai alea ca este inalta..si cu arcurile se merita iti spun eu,punei nu mai sta,lasal naibii de peste.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Salut RRY. Daca imi permiti sa-ti dau un sfat dar fara sa te superi pe mine. In primul rand daca vrei sa pastrezi dungile trebuie sa cam faci urmatoarele: in primul rand suspensie sport, frane, trebuie sa dai jos acele praguri, cromul de la bara ar fi bine daca l-ai da jos dar si aici depinde de gusturi, am vazut loganuri de cupa care aveau acel crom la bara deci nu-i problema, jantele neaparat schimbate deoarece acestea nu intra bine in imaginea unei masini de raliu. Daca vrei jante care sa mearga bine cu linia pe care vrei sa o abordezi incearca WOLFRACE cele albe din cate am inteles sunt vreo 1400 ron. Imi place ca ai grija de masina, se vede ca o ingrijesti .Sa auzim numai de bine si spor la modificariFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
cic-ule lasa tata sfaturile astea ) nu vezi ce raspunsuri smechere are ce zici tu ajunge undeva la mia de euro..dungile sunt mai ieftine...si da, stiu ce zic, ca le am facut deja
n are nimeni nimic cu tine, ti am zis o parere personala si sincera si mi ai raspuns cum ai raspuns..n are rost sa postez degeaba pentru flame-uri. numai binesigpic
Comment
-
eu va zic sincer si fara rautate, voi ai mei capete de petrol ... sunt dungile voastre? vedeti-va de masinile voastre, nu va convine, nu va uitati, v-ati facut intelesi, si va puteti face intelesi si mai departe cu alte tonuri nu puteti arata clasa?
domnu cu tigaia, nu iau nici o parte dar ... in momentul in care masina a fost facuta publica, trebuie sa accepti si critici, nu numai laude, ca aici nu e hai faiv
domnu cu tigaia, controleaza-ti vocabularul in mesajele publice pe profil
succesuri cu masina in continuaresigpicMy ride
Comment
Comment