Ag 50 rry

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

io zic sa treci pe arcuri sport cat mai repede..cand le ai n o sa mai vrei sa stai fara ele..ce nu mi place e ca ai facut dungile ca SDP..lipsa de originalitate
    sigpic

Comment

stefan acolo e parcarea mea si nu e pe spatiu verde ca am turnat ciment )
      punk ms pentru sfat
      geo nu sunt la fel ca sdp , sdp-ul le are mult mai deschise si scrie pe laterale logan cup parca . deci nu l-am copiat .
      STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

Originally posted by xxxgeoxxx View Post
        ..ce nu mi place e ca ai facut dungile ca SDP..lipsa de originalitate
        Majoritatea au pus bari de MCV, si-au facut BadBoy, portbagaj Clean, si-au taiat grila ori au pus plase, etc.... pe cine au copiat? nu e tot lipsa de originalitate? pentru ca trebuie sa fi vazut la altcineva inainte, ca doar nu au avut toti aceeasi idee.

Intotdeauna ce vezi la altii si iti place, faci si tu, la modul general vorbind.

Asadar, eu zic ca n-are rost sa-i criticam noi pe altii, atata timp cat si noi am facut la fel, am luat o idee de la unu, o idee de la altu si tot asa.
        Last edited by stefan.dse; 11 October 2010, 01:16.
        sigpic

Comment

mah da repede sariti de sus pare la fel ...oricum las o mai jos,cu dungi si cocotata asa e ciudat
          ps: si eu vroiam dungi la fel, da i am promis lui spd ca nu le fac la fel
          sigpic

Comment

bine ma geo , cum spui tu . Sa ai mult succes

Comment

O poza recenta cu tigaia mea
              Attached Files

Comment

pai asa e , cum spun io :P alte planuri pentru tigaie?
                sigpic

Comment

Urmatoarea poza sper sa fie cu arcuri sport montate si fara pragurile alea... nu-i sta bine deloc asa!
                  sigpic

Comment

acu vad ca e abs plus ca a mea...asa arata si a mea acu doi ani ...ce vremuri
                    sigpic

Comment

stefan eu sunt pescar , ma duc cu ea la peste si nu pot sa pun arcuri sport cu toate ca imi doresc acest lucru dar pe viitor cine stie . Si daca imi pun arcuri , pun si amortizoare sport sa fie tot tacamul
                      geo eu cred ca talica ai ceva cu mine ) esti suparat rau de tot pe viata )

Comment

rry frumusica si ingrijita masina ta.dar dungile alea albastre sincer nu au treaba cu nimic de pe masina....mai bine le faceai negre.sincer dadeau mai bine.sau coleazai plafonul negru ar arata mai bine.mai alea ca este inalta..si cu arcurile se merita iti spun eu,punei nu mai sta,lasal naibii de peste.
                        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

simpatica coaja sau tigaia asta a ta! dar la postul #38 facute de A. eu zic ca sunt aceleasi poze, inainte si dupa
                          vrem poze mai clare si cu interiorul, dotari....etc
                          bun venit printre Loganari!
                          lipsa text

Comment

Salut RRY. Daca imi permiti sa-ti dau un sfat dar fara sa te superi pe mine. In primul rand daca vrei sa pastrezi dungile trebuie sa cam faci urmatoarele: in primul rand suspensie sport, frane, trebuie sa dai jos acele praguri, cromul de la bara ar fi bine daca l-ai da jos dar si aici depinde de gusturi, am vazut loganuri de cupa care aveau acel crom la bara deci nu-i problema, jantele neaparat schimbate deoarece acestea nu intra bine in imaginea unei masini de raliu. Daca vrei jante care sa mearga bine cu linia pe care vrei sa o abordezi incearca WOLFRACE cele albe din cate am inteles sunt vreo 1400 ron. Imi place ca ai grija de masina, se vede ca o ingrijesti .Sa auzim numai de bine si spor la modificari
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

cic-ule lasa tata sfaturile astea ) nu vezi ce raspunsuri smechere are ce zici tu ajunge undeva la mia de euro..dungile sunt mai ieftine...si da, stiu ce zic, ca le am facut deja
                              n are nimeni nimic cu tine, ti am zis o parere personala si sincera si mi ai raspuns cum ai raspuns..n are rost sa postez degeaba pentru flame-uri. numai bine
                              sigpic

Comment

eu va zic sincer si fara rautate, voi ai mei capete de petrol ... sunt dungile voastre? vedeti-va de masinile voastre, nu va convine, nu va uitati, v-ati facut intelesi, si va puteti face intelesi si mai departe cu alte tonuri nu puteti arata clasa?

domnu cu tigaia, nu iau nici o parte dar ... in momentul in care masina a fost facuta publica, trebuie sa accepti si critici, nu numai laude, ca aici nu e hai faiv
                                domnu cu tigaia, controleaza-ti vocabularul in mesajele publice pe profil

succesuri cu masina in continuare
                                sigpicMy ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google