salut poate ajungi si tu azi la intalnire la sala sporturilor la 19 00
My Black Line 1.6 16v
Collapse
X
-
Da, e material textil ! Si cum zicea cineva mai sus, de materialul textil de pe usi ! Aceasta are !
@sli_waz : scuze, dar am mai zis in acest thread, ca eu inca nu am permis ! Momentan masina o conduce tata ! Acum imi caut instructor ! Dupa ce imi iau permisul promit sa vin la fiecare intalnire in limita timpului disponibil !
Comment
-
Salutare din nou la toata lumea ! Va cer si eu cateva sfaturi in legatura cu prepararea acestei masini ! Am tot cautat peste tot, dar nu am gasit stopuri cu led pentru modelul meu si mi-a venit ideea sa schimb capota portbagajului cu una de PH1 si stopuri cu led tot de PH1 ! Acum vine si intrebarea : cum credeti ca ar da pentru un Logan PH2 ? Ar arata bine, sau ar fi o ciudatenie, pe fata sa arate de PH2 si pe spate de PH1 ?
Va rog sa ve expuneti parerile, sa votati eventual, sa stiu la ce sa ma orientez !
Multumesc ! Sa auzim de bine !
Comment
-
nu fa asta ca arata naspa si nu o sa mai ai ppartile masinii originale mai bn iei leduri si le pui in astea stok pt ca ele sunt clare exista becuri cu led parerea mea sau mai astepta poate vin si cele de ph2 cu ledvopsitorie preturi bune
Comment
-
Multumesc de urari ! La folie si jante ma gandeam dinainte, la suspensii ma mai gandesc ! Inainte vreau sa inlocuiesc toate becurile din triple cu LED-uri + inca cateva (pozitii, plafoniera, bec portbagaj, bec nr), dar deocamdata se reface greu bugetul (am platit scoala de soferi, lu' batranu' ii place sa ii dea talpa si consuma... )
Comment
-
Originally posted by TM80MAT View Postfelix ! mai nou nici un ph 2 nu mai are motorizarea pusa !
Frumoasa masina(ca doar e ca a mea ). Difera doar motorizarea! Sa ai grija de ea...km cati mai multi fara incidente! Ai reusit sa dobandesti permisul?
Comment
Comment