My Black Line 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu ! Mi se par absolut aiurea (parerea mea proprie si personala) !

Comment

mereu mi-a placut negru pe logan
      asa ca si loganu tau imi place
      bafta in continuare si bafta si la permis

Comment

Cum e cu permisul ai mai dat?

Comment

Black Line

Misto masina, am si eu tot un Logan 1.6 16v Black Line Noir Nacre (desi initial vroiam argintiu metalizat) --- fabricatie Octombrie 2010
          Last edited by ion_R5; 12 January 2011, 00:11. Reason: adaugare link

Comment

bun venit pe forum,masina e super si o alegere buna a motorului,km multi fara incidente si mult noroc in ce iti propui

Comment

ce pacat ca nu sa facut si in 2008 culuarea asta as fi aleso cu siguranta,cati mai multi km fara evenimente,si bafta la modificari

Comment

@Narcisuc20 : chiar pe 6 ianuarie, cand ai dat mesajul, am sustinut examenul practic si l-am luat fara probleme ! ;-)

Comment

Felicitari! Te-ai dat cu loganelu? L-ai asprit un pic?

Comment

nu te da la el )
                    Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

Salutare ! Am analizat putin pozele postate de tine si totusi tind ca cred ca este un gris comete masina ta , nu neagra , in ce stadiu mai esti cu ea ? ai ramas tot cu ea stoc sau ai mai avansat , nu ai mai pus poze de cand ai luat permisul ar merita sa ii faci un update la zi. toate cele bune !
                      "pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:

Comment

e neagra toata ziua
                        sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Cum ti se par jantele? Ai facut ceva KM cu ele? Zi-mi si mie ce parere ai de ele ca urmeaza sa imi iau si eu... Am ramas hotarat la firma, insa nehotarat la model... Stau cu gandul intre W2 si W3... :P
                          Felicitari pt masina! Am si eu ul Laureate Noir Nacre de 1.6 din oct 2011, care are de fapt aceiasi echipare cu Black Lineul din 2010... Sa ai grija de masina, in special de vopsea... ;) E frumoasa, dar pretentioasa rau...
                          Am citit printre primele postari ca nu iti merge prea bine satelitul de comanda audio... Mie imi merge perfect... nu am avut deloc probleme. Daca iti face figuri, incearca sa vorbesti la reprezentanta... ;)
                          Apropo, intra la mina la My ride... Poate culegi ceva idei...Si masina mea e intr-o continua dezvoltare... :P (ai linkul in descriere...)

Sa stii ca ai multe beneficii odata cu folierea geamurilor + esteticul... ;)
                          Pt 300-400 de ron iti garantez eu ca merita...
                          Pe mine m-a ajuns 320 foliatul in Piatra Neamt... Acum, depinde unde gasesti tu, dar nu cred ca te`ar ajunge mai mult de 3 jumate... Doiar sa fie tepari... ;)
                          Last edited by phanes; 18 July 2013, 14:48. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic
                          Show your car off in public, ride her hard in private...
                          http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

Comment

lasa folia.....umbla la suspensie, arcuri macar sa nu mai stea cocotata
                            sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Alloooo, din 2011, nu a mai spus nimic omul.
                              sigpic

Comment

Nu am mai intrat pe forum de cam mult timp si nu am mai scris nimic pentru ca nu am avut nici timp si nici nu prea am mai facut nimic la masina... niste folii, niste jante, o cotiera simpla si cam atat.
                                Apropo de folii. Au costa 170 lei (laterale spate + luneta) si 20 lei parasolarul. Le-am pus anul trecut, la un baiat Dani din Moreni. Daca vede acest post, vreau sa ii multumesc inca odata.
                                Iar jantele sunt de la echipa super_jante din Focsani (parca). De asemenea, le multumesc.
                                Attached Files
                                Last edited by cs16_marius; 25 October 2013, 12:22.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google