My Black Line 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sa stapanesti sanatos masinuta, sa ai grija de ea si cat mai multi km fara probleme
    sigpic

Comment

Originally posted by cs16_marius View Post
      TM80MAT te contrazic in legatura cu motorizarea scrisa pe portbagajele de PH2 !
      Eu te contrazic!Loganurile facute din ianuarie 2010 nu mai au motorizarea trecuta.
      Poate tu ai vazut ceva ce era pe stoc

Comment

@ Vladimir : a terminat rodajul, dar nu a fost unul exact ca la carte (e o poveste mai lunga !)
        @ marx : nu este nicio diferenta ! Este exact versiunea Prestige ! Cel putin asa am inteles de la cel care a prezentat masina la Iatsa Campina !

@ CataLiNNN : am avut oferta la un Logan de pe stoc cu 500 E mai ieftin, dar era rosu si daca era sa fie din ianuarie de pe stoc, ce faceau ? Il aduceau din Franta ? Nu ! Versiunea Black line a aparut in Romania in luna mai a acestui an, iar eu am dat comanda spre sfarsitul lunii si am avut-o in iunie ! Mie oricum imi place ca nu scrie, pentru ca vreau sa fac tot capacul portbagajului clean look !

Comment

Este exact ca versiunea Laureate vrei sa spui Numai ca are comenzile alea de pe langa volan,si volanul de piele.Pana la prestige mai sunt jantele si geamurile electrice spate.
          Oricum consider o alegere nu tocmai buna prestigeul,avand in vedere ca geamurile el. spate nu stiu cui sunt asa de folositoare iar cu banii la care sunt evaluate jantele de la Dacia poti sa iei alt model care iti place tie.

Sa mergi cu ea multi km fara probleme si linistit.Ai facut o alegere foarte buna.

Comment

Ce rodaj ma? Rodajul il faci la cutie nu la motor ca ala e deja rodat . A mea oricum avea 200km in bord si deja vedea 4000 rpm... la 6000km deja o rupeam la 6000rpm

De ce nu o inscrii? E vreo problema sau ce?
            sigpic

Comment

iamagi - rodajul care este facut la motor este unul chimic!

Comment

Da, CataLiNNN ! Nu prea le am cu versiunile astea ! Si sincer nu m-a interesat !
                @ iamagi inca nu este inscrisa pentru ca au fost niste probleme de rezolvat ! Azi a primit ultimul set de nr rosii : PH 037829 si nr permanente au fost deja comandate !

Comment

Daca ai timp, pune cateva poze si cu tapiteria si cu panourile usii te rog, am inteles ca au fost niste probleme cu editia Black Line.

Comment

Ce fel de probleme ai auzit ? Eu nu am auzit de nimic... O sa fac maine niste poze si o sa le postez !

Comment

daca este exact prestige de ce a mea este cu 1500 eur mai scumpa ?

Comment

este laureate versiunea lui. adica se bazeaza pe laureate. nu are interiorul bej, asta e cea mai mare diferenta. pe urma mai sunt geamurile spate si jantele. el are tapiterie tulasolo si tu ai sable. diferenta probabil ca o face si numele 'nivelului de echipare'.
                        acuma sa vedem pozele, ca el s-ar putea sa nu aibe material textil pe fetele de usi. multi s-au plans de treaba asta.

p.s. faina masina, am vazut ieri si un mcv la noi in oras cu nr rosii. arata demential. multi km fara incidente.
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by B 83 RMJ View Post
                          acuma sa vedem pozele, ca el s-ar putea sa nu aibe material textil pe fetele de usi. multi s-au plans de treaba asta.
                          La asta ma refeream si eu.

Comment

Revin cu poze : proaspat spalata pentru Sf. Marie si cu interiorul asa cum am promis !
                            Attached Files

Comment

ce culuare ai neagra sau gri comet.ar sta bine o folie neagra.cati mai multi km fara evenimente.

Comment

Dupa cum spune si titlul este neagra ! Este editie noua pentru Dacia, aparuta chiar anul acesta si este limitata pana la sfarsitul anului ! Si eu vreau sa pun folie neagra, dar trebuie sa ma mai documentez ! Poate stii cateva sfaturi utile ! Multumesc de urare si tie de aseamenea !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google