Un Golan Prahovean

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

misto gume si jante;)
    AdY_JmL_2015

Comment

Jantele sunt Wolfrace Asia-tec Kendo de 15" cu pridere dubla 4x100/4x108 cu prezoane antifurt integrale si inele de centrare , gumele sunt Dunlop 195/60 R15 pe fata si Bridgestone 195/65 R15 pe spate .

Pe oglinzile de prestige am dat 230 RON si le-am luat noi , sigilate de la cineva de pe forum (au venit cu capacele nevopsite fiind vopsite ulterior la culoare la reprezentanta unde au si fost montate )
      Last edited by cypi; 14 August 2010, 11:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

azi am efectuat operatiunea de ridicare a barii spate dupa o metoda vazuta pe forum cu rezultate remarcabile , poze ceva mai tarziu

Comment

arata chiar bine

multa bafta si multi bani sa ai sa bagi in ea ca merita

Comment

Ai o masina frumoasa,dar dupa mine jantele ar fi dat mai bine sa fie argintii.

Comment

cypi daca se poate sa pui si tu un link cu ridicarea barii spate ca si la a mea s-a cam lasat.ms.
              sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

link-ul cu rezolvarea barii spate : http://www.loganclub.ro/forum/rezolv...ight=rezolvare

multumesc pentru aprecieri
                nu stiu daca ar fi aratat mai bine cu jante argintii dar mie astea mi-au placut , mai ales ca sunt inton cu etrierii si tamburii rosii
                Last edited by cypi; 16 August 2010, 14:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

sa o stapanesti sanatos,e facuta frumos insa cred ca ar trebui sa mai faci o investitie cu folie pe geamuri va arata si mai frumos,iar jantele sunt super,bafta in continuare!

Comment

salut mocheta la portbagaj ai facuto u sau ai cumparato?

Comment

mocheta am cumparat-o

Comment

salut frumoasa masina. poti sa pui si tu o poza cu stopurile cu pozitia aprinsa si cu frana?imi plac mult stopurile

Comment

Detaliaza te rog ceea ce ai spus in primul post legat de dotariile masinii, mai exact ''stopuri transparente cu leduri "angel eyes" ''. Stiam ca angel eyes este acel cerculet care se aprinde in jurul lupei din far sau ma rog pe conturul farului la anumite masini Bavareze......la stopuri nu am vazut ceva de genul.......
                          Masinuta arata bine dar sunt necesare niste arcuri si alte gume (nu este indicat sa ai gume marca x pe fata si marca y pe spate) asta ca si aspect exterior. La interior scapa de scaiul ala oribil care se macina mai rau ca musamaua.Cauta huse facute din panza apropiata de tapiseria originala si sa nu te zgarcesti la bani asa cum am facut eu .....si a trebuit sa iau 3 seturi de huse ca sa ma conving ca totusi trebuie sa dau 220 ron pentru niste huse adevarate care imbraca frumos scaunele.
                          real power..... diesel power by

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google