If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
89.MIR : Bun consumul tau vecinu' ,dar parca tu ai 1.4 daca nu ma inseala memoria,oricum foarte bun consumul. adimrv : O sa urmeze si schimbul de bujii,filtre si ulei,dar asta cel mai devreme prin martie-aprilie.
Din cauza crizei financiare foarte mari nu am reusit sa fac mai nimic din ce mi-am propus la masina.Masina a fost de cateva ori la munte (Balea Lac,Straja,Semenic) tot timpul plina si s-a comportat exemplar.Sper ca anul acesta sa reusesc sa mai fac una alta la masina,macar mici detalii.Mai jos pun cateva poze cu infatisarea din aceasta iarna a masinii.
Arata foarte bine culoare si barile + ornamente in culoarea masinii, te asteptam pe la intalniri sa o admiram "life"
Multumesc Adi.Nu stiu cand o sa mai ajung pe la intalniri...nu are rost sa mai imi dai sms cu intalnirile.Cand e sa vin dau eu un telefon sau intru pe net sa vad unde si la cat e intalnirea.
Foarte ingrijit arata masina adi..hai cu modificarile, sa o vedem mai jos putin ;)
Multumesc Alex.Mai jos masina va fi doar daca o sa fiu nevoit sa schimb arcurile,altfel nu.Alte modificari nu stiu cand o sa apara,deocamdata sunt somer iar dupa ce dau de bani vreau sa ii fac distributia,curea accesorii,lichid de frana,ulei in cutie si ulei de servo.Pana acum am facut peste 10.000km si nu am avut probleme cu ea,doar ca pe autostrada mi s-au desfacut prezoanele de la roti,din 16 bucati 13 au fost desfacute.
frumoasa tare ! daca nu folosesti carligul nu-l dai jos mai bine ? in rest, daca ai avea posibilitatea de o pereche de arcuri sport ar fi super...si o folie poate in rest multi km fara probleme ....
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
frumoasa tare ! daca nu folosesti carligul nu-l dai jos mai bine ? in rest, daca ai avea posibilitatea de o pereche de arcuri sport ar fi super...si o folie poate in rest multi km fara probleme ....
Multumesc.Carligul deocamdata nu il dau jos,mai am nevoie de el pe viitor.Arcuri sport pun doar daca trebuiesc schimbate astea care le am iar folie am in plan de cand am cumparat masina dar tot timpu au fost alte prioritati,ramane de vazut ce imi rezerva viitorul.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment