If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai de ce sa-l dai jos ma? Mergea mai bine unul negru nu?
datea bine si negru ...dar eu vroiam sa fie cat aia neagra de la mijloc ...da cred k merge iarna asta si cu asta !
in weekend o sa imi leg ledurile de sub bord pe direct ... adica fara sa pun contactul sau sa aprind pozitile ... Cristi SCC a spus ca mi le face ...
ai zis ca ai legat la bricheta, si bricheta e pe contact, sau ma rog si pe prima pozitie a contactului deci ledurile le poti folosi doar pe contact, pune pe avarii ca alea-s pe direct, sau la plafoniera dar ai oleaca de munca
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
tudor zicea sa legi de butonul de la avarii ledurile alea care vrei sa le pui pt ca tu ziceai ca le vrei fara sa pui contactul si dastea ..............pt ca la avarii e curent continuu
tudor a fost pe faza si a fost mai rapid ca mine :P
Last edited by logan_bihor; 8 December 2010, 00:14.
Reason: Automerged Doublepost
aaa acum inteleg ...si multumesc mult ;)
voi revenii cu poze saptamana viitoare , ca azi am teza si vineri la fel , si nu am cum sa le fac ...
bafta tuturor
mie nu imi place daca ai becuri stok si astea albe se vede urat :| mai fain e la ph2 cu ele in far, nu ca la noi puse deoparte :| dar ma rog, sa le stapanesti sanatos
ps: poti sa pui colant pe pleoape pana le vopsesti ;)
bafta
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
mie nu imi place daca ai becuri stok si astea albe se vede urat :| mai fain e la ph2 cu ele in far, nu ca la noi puse deoparte :| dar ma rog, sa le stapanesti sanatos
ps: poti sa pui colant pe pleoape pana le vopsesti ;)
bafta
nu am becuri stock... am din alea blue vision :P
si pleoapele ma gandeam si eu sa le colantez dar prefer sa le las negre
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment