Dacia 1310 GJ-04-DVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

neacordare de prioritate

Comment

naspa...lasa ca trece, capu' sus si bafta cu proiectul ! poate ajunge macar aproape ca si SGM-ul ( dacia alba )
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

ce culoare ziceti sa o fac?eu ma gandeam sa i dau un rosu imperial dar acu nu sunt sigur.luna viitoare ma duc sa iau motorul si kilometrajul

Nu mai da quote la ultimul mesaj. Multumesc pt intelegere.
        Last edited by Cezar; 7 November 2010, 12:24.

Comment

Bune au fost daciutele astea ,daca aveai grija de ele.Eu am avut una din 98 ,carburatie la bot aducea cu cea alba pozata mai sus da saracuta n-a fost doar pe mana mea (conducea si tata) insa a fost prima masina stiti voi primele amintiri insa de acum era depasita semiaripi varza mai trebuia lucret la motor planseu gaurit. Pacat de ea. Da aia veche a facut-o pe asta noua . Saraca vs 02 evx e facuta cub acum. Sa te folosesti sanatos de ea. Cum spuneau si altii cat mai clasica arata mai bine. Spor in continuare la proiectul pe care il ai in curs

Comment

Salut frumoasa masina,iar daca nu-i schimbi motorul pune-i filtrul ei deoarece acela are oclapeta pe care o inchizi sa nu mai intre aer rece.deasemenea se conecteaza printrun furtum gros la pata calda.
            sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

ma bucur ca va place . sa speram ca pana in vara voi face si eu rost de mai multi bani sa o fopsesc si sa i fac garda mai jos decat bordura)

Comment

Poti face multe ,amavut si eu una,i-am facut capota de la portbagaj sa se deschida din interior si se uitau oamenii ca la urs,electica cu buton de cielo.
                Inca odata ai grija de ea.

Comment

la multiani tuturor loganistilor

Comment

azi a venit mos craciun si la masina a mea si i-a adus 2 proiectoare,un cuplaj de volan,2 becuri halogen si o cutie de ceara asta pentru inceput ca va mai urma.piesele urmeaza sa fie montate.
                    Attached Files

Comment

sa ai bafta de ele.un mic sfat,la montarea proiectoarelor nu uita sa pui un releu de protectie.asemanator cu cel de la faruri.daca becurile cu halogen sunt de 100 w mai pune un releu,ca altfel o sa ti se arda blocul de lumini.totul este testat,chiar de mine.

Comment

frumoasa dacia, e cumva aia "dedicatie" sau cam asa ceva? sa te poarte multi kilometri fara probleme!
                        sigpic

Comment

nicu_rcn:iti pot raspunde eu.nu este dacia "dedicatie".aceea a fost produsa in doua culori,gri deschis cu gri inchis.

Comment

aceasta este dacia dedicatie numai ca este break.
                            Attached Files

Comment

voi pune 2 relee pt sa am eu siguranta ca nu se intampla ceva nasol.sambata cred ca le voi monta daca ma ajuta si vremea.si va multumesc de sfaturi si de urari

Comment

spor la munca si sa le stapanesti sanatos...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google