Dacia 1310 GJ-04-DVA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa(mai ales ca e rosie) si ingrijita colegule gorjean .Nu ii dai portbagajul jos?

Ce e mai sus sunt posturi puse pt numar,sau pt statusul de sub nick,poate ne face vreun moderator un bine si le sterge
    Last edited by vdmihai; 22 August 2010, 21:32.
    sigpic
    !

Comment

Arata bine.

Comment

nu stiu ce sa zic...am avut si eu dacie si am fost foarte mandru de ea, cu toate problemele ei...diferenta majora dintre logan si dacie, in mare, e ca motorul e fiabil, dar in rest e plin de buleli pentru cat vor pe el ( au mai reparat cate ceva totusi odata cu ph2) ...
        n am inteles niciodata de ce dacia avea textila pe fetele de usi si manere de care sa tragi si la logan au pus tigania aia de plastic...de ce bordu la berlina se continua cu consola de la schimbator si la logan au lasat golu ala imens...si multe altele...nu tre sa l jignesti pe om spunandu i ca e rabla...plus ca Eu4yas a zis cu totul altceva, nu va mai atacati atata

cu un lucru nu sunt de acord, si anume sa nu bage bani in ea ca nu merita, sa aiba grija de ea, sa se foloseasca de ea, da nu e o masina in care merita investit

@vdmihai: poate nu ;)
        Last edited by - Geo -; 22 August 2010, 22:42.
        sigpic

Comment

Originally posted by bigdan View Post
          ........... Eu4yas - eu nu compar dacia 1310 cu megane, octavia sau lancer. Si a poseda logan nu te face mai superior ... sau tu te simti altfel ?!
          Nu le mai face tu rable .... Atotstiutorule! Eu ma simt sincer bine ...
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

hai sa ne avem ca fratii
            sigpic

Comment

s-o stapanesti sanatos,nu cauta sa o incarci prea mult,ai zis bine lasata jos cu niste jante si folie,poate o toba si cat mai curata,oricum multa bafta.

Comment

si eu am avut o dacie 1300 din 1977,si am fost foarte multumit nu am bagat nici un ban in masina si am facut vreo 70.000km fara evenimente,inportant sa sti cum sa o cinduci.arat bine masina,succes in continuare la tunarit.bafta

Comment

Originally posted by bigdan View Post
                  parca era logan forum,sau ne arati ce bagi la programu rabla pt vreun logan - sandero ?!
                  masina asta nu o voi da nici pe un bmw.si nici nu am cum sa o dau la rabla ia fai u calculu din 2004

va multumesc tuturor pentru aprecieri.id-ul baiatului de face stkere este:stikere_auto.Si masina este pe injectie

si inlegatura cu rosul acela il voi lasa sa se ia el si apoi dau cu un sprai negru mat caci nu stiu cu ce sa iau vopseaua depe plastic pt ca m-am plictisit si eu de bord cu rosu acela
                  Last edited by cristy_dacia; 23 August 2010, 01:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

gata cu cearta colegiica deja a facut omu topicu si deja are 2 pagini dintre care 1 numai cu prostiistiu masina demult...de pe celalalt site...bun venit;)
                    AdY_JmL_2015

Comment

stie cineva cat costa un catalizator euro 2?caci din pacate azi il sparsaisi huruie prea naspa

Comment

Frumoasa masina. E ingrijita. Catalizator poti cauta pe la dezmembrari. Poate gasesti.
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

iti multumesc pt idee

Comment

N-ai pentru ce. Si daca nu gasesti nici la dezmembrari poti merge la un magazin de piese auto si dai comanda.
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Poti gasi cum a spus si colegul mai sus la dezmembrari,in targ,la remat sau alte firme de genu se caseaza zilnic foarte multe dacii poate gasesti pe acolo.(pe centura din jurul bucurestiului am observat centre de casare)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google