Cat au costat acele bare pentru portbagaj?
Un Logan.........YNG............
Collapse
X
-
Salut.
Au fost luate acum ceva timp din hipermarket cu 135lei[nu mai retin exact]acum sunt cam pina intr-un milion vechi
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Frumoasa masina, in legatura cu cd'playerul, esti multumit de el?sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
Salut.
Momentan sunt super multumit.
Ai mai sus ceva detalii de pe site-ul JVC.
Numai bine.
Comment
-
Remediere luft......
Salut.
De ceva vreme aveam un luft destul de mare intre far si bara.Asta in partea dr a masinii.
Sambata trecuta am schimbat uleiul si filtrele[aer+polen] si am remediat si vechea problema.
Atasez ceva poze dupa operatie
Numai bine.Last edited by Augustin-Yng; 7 June 2011, 13:48.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Destul de simplu
Am desfacut bara din surubul care vine prins de aripa si cele doua holsuruburi de carenaj.Am departat putin bara si am taiat cu caterul acel bulb de plastic care vine in aripa.am mai ovalizat putin si gaura de fixare[de care se prinde de aripa] sa o pot trage mai inspre roata.Dupa care am restrans suruburile.
Daca nu ai inteles,voi incerca sa caut ceva poze cu o bara si-ti voi explica mai bine pe poza
Nu am facut poze la aceasta operatiune
Numai bine.
Comment
-
poze 24 iunie
citeva mai recente
.......................................
................va urma.............
Numai bine.
Comment
-
Salut Cosmin.
Banuiesti tu ceva .........dar in aceea garla chiar a trebuit sa ma scoata cineva cu un Nissan Pathfinder am vrut sa intorc si apa a mancat la roata.......am incercat sa dau inapoi si am ramas suspendat pe scut..........................a intrat apa inauntru..........acum trebuie sa desfac juma"de masina sa usuc pasla de sub mocheta.............oricum a fost distractiv........
Nu voi mai repeta niciodata istoria de ieri.
Numai bine.
Comment
-
Se mai intampla si dastea........in viata trebuie sa le incerci pe toate.Acum ai spalat foarte bine etrierii si scutul, eventual motorul.La ce caldura este afara se usuca singura, dar totusi este bine sa le scoti si sa-i dai si cu ceva sapun/detergent lichid pe mochetea.real power..... diesel power by
Comment
Comment