Originally posted by Augustin-Yng
View Post
Un Logan.........YNG............
Collapse
X
-
Salut.
Pai,era vorba de masina,ca am lovit-o
Multumesc baieti pentru incurajari,da fierul se face.Dar totusi la cit tin la masina asta(amanta mea )la citi bani manaca
Referitor la bandouri,era o idee,ma voi mai gindi cum ar da cu ele argintii,era in contrast cu manerele si ma gindeam si la capacul de la oglinzi sa-l fac tot argintiu
tudor@-niste distantiere nu iti pui ?
Nu m-am gindit inca la alte investiti in masina,dar e o idee.Oare cum ar da cu ele?!
marius@-le-am luat de la timisoara(au fost sh)cu transport cu tot undeva la 850lei
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Cre`ca arata superb baltata asa... E la mine in oras un Megane 2 negru si omu' i'a vopsit bandourile de pe spoilere, grila fata si bandourile laterale... cum credeti??? evident, ARGINTII !!!
E superb, o sa'i fac o poza, s'o postez pe "tuning mioritic".
@Augustin: in momentul asta masina ta arata foarte bine, daca tii neaparat sa'i vopsesti bandourile, fa'o in culoarea masinii! Nu le face argintii ca n'or sa dea bine deloc! Asta'i parerea mea (si a lu' Loganu ), tu faci cum iti place...
Hai sa traiesti!If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
am vazut si eu in oras un logan cu capacele la oglinzi si manerele la portiere cromate...sincer nu prea arata bine. sau cel putin nu era pe gustul meu. cat despre masina, sa luam partea buna: o sa arate mai bine acum decat inainte, ca de amanta trebuie avuta grijaRatacit in spatiu...
Comment
-
Salut.
Deci fara cromam dat jos si aceea parte din bara fata)
Vreau sa semene putin cu fratele mai mare"DUSTER"sau "STEPWAY"
Daca se pricepe cineva la tunning virtual,as ramane dator
Vreau bandourile argintii(nu cromate)sa semene cu manerele"am eu o boala"
Numai bine.
ps:tzopescu:de unde stii ca de amanta trebuie avut grija?!
Asa faci/faceti si tu/voi?!Last edited by Augustin-Yng; 1 October 2010, 23:49.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Sau ...........amanta,te insala oricand cu altul
A mea e acum la servicesunt suparat
Numai bine.
ps:ce nasol e cind vad locul de parcare golUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
augustin, referitor la distantiere eu zic ca ar da bine, si la look si la stabilitatee. E vorba de partea financiara si gusturile tale in rest ;) Bafta in ceea ce iti propui" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Salut.
Sincer nu m-am gindit la asta
Poate pe viitor,cine stie,voi tine cont de sfatul tau
Numai bine.
Comment
-
-
Salut.
Azi era masina in lucru,cred ca pe miercuri e gata.
Nasol rau ara masina
Numai bine.
Comment
-
la amat
Numai bine.
Salut.
Azi am fost la service pentru a duce devizul la asigurator.
Per total cost 1804,93lei
Nu a facut mult reparatia,dar de data viitoare am franciza de 175euro-Astia cum te prind cum te ard,la fel ca :Indianul talpa iute cum te prinde te si ....(arde))
Maine ar trebui sa merg sa ridic masinuta,dupa ce se vireaza bani in cont.
Cita birocratie,oare nu puteau ei sa faca restul de hartogarie?!
Numai bine.
Comment
Comment