Un Logan.........YNG............

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut.
    Multumesc Misule
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Salut.
      Ieri a avut o zi grea.........masinuta.deoarece a trebuit sa vina 110km incarcata cu citeva kg de porumb..........deh are de efectuat si 'curse' de genul asta(foarte rar)[asta a fost primsa cursa cu acest gabarit,si ultima,dar e bine de stiut ca poate cara]
      Da,ieri a venit cu 9saci de boabe de porumb de la tara(olt)pina in arges(la alta tara a mea )
      +3 saci in portbagaj.(doi de porumb si unul de faina)
      Poze mai jos.pentru a putea pune aceasta sarcina in masina a trebuit scoasa bancheta spate si se face o gramada de loc
      Numai bine.
      Attached Files
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

arata bine asa low ...
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Salut.
          Da,dar la drumurile nostre nu prea e ok,asa joasa.Cu toate ca e mai stabila asa joasa.
          Cind am venit cu ea,era mult mai stabila in viraje
          Numai bine.
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

frumoasa masina ...dc nu vopsesti si spoileru fata integral ?:>
            sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Salut.
              Inca nu am ajuns la el,momentan
              Pe viitor asta e in plan,dar cind vor mai fi lichiditati.
              Acum trebuie cauciucuri de iarna
              Numai bine.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

Salut.
                Acum vreo doua-trei saptamani a primit si un telescop la portbagaj.
                Deoarce i-mi cadea in cap mai mereu.
                cost total 40 lei(telescop de la dezmembrari)si vreo trei ore de munca
                -Acum citeva zile a primit si setul de jante+cauciucuri de iarna michelin alpin[dar sunt sh]se merge altfel,si are si mai mare aderenta la franareRecomand montarea de cauciucuri de iarna[dat toate 4]se simte diferenta
                Numai bine.
                ps:poze nu am din timpul montajului,deoarece nu avea cine face poze.Eram dupa schimbul de noapte-asta la montajul telescopului
                Last edited by Augustin-Yng; 4 December 2010, 14:20.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

Originally posted by Augustin-Yng View Post
                  Salut.
                  Ieri a avut o zi grea.........masinuta.deoarece a trebuit sa vina 110km incarcata cu citeva kg de porumb..........deh are de efectuat si 'curse' de genul asta(foarte rar)[asta a fost primsa cursa cu acest gabarit,si ultima,dar e bine de stiut ca poate cara]
                  Da,ieri a venit cu 9saci de boabe de porumb de la tara(olt)pina in arges(la alta tara a mea )
                  +3 saci in portbagaj.(doi de porumb si unul de faina)
                  Poze mai jos.pentru a putea pune aceasta sarcina in masina a trebuit scoasa bancheta spate si se face o gramada de loc
                  Numai bine.
                  trebuia sa ii pui si la motor niste saci....sa fie low si de fata

Comment

Salut.
                    NU am avut loc,ca cine stie poate-i puneam vreo 3 saci
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• salut,

asa e, cand e lasata de spate e mult mai stabila pe viraje (mie imi place si in depasiri cum se arunca). eu merg dupa apa minerala la un izvor in tusnad (harghita) si de acolo spre casa vin cam cu 200 litrii de apa in portbagaj. imi place mult

p.s. frumoasa masina, dar cu bara fata nu faci nimic? n-ai casco?
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Salut Alin.
                        Casco am,dar acum am franciza (750 lei per eveniment)
                        Bara fata e in proiect(cand voi avea finante)vreau sa o schimb in ph2
                        Dar momentan e in asteptare
                        Numai bine.

Sarbatori Fericite!!!!!!!!!!!!
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

• poti sa scapi de fransiza, daca esti de acord sa te 'proptesti' in mine. ca si eu vreau revopsire la bara spate

Sarbatori fericite si tie!

p.s. n-ai gasit ce te-am intrebat nu?
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Salut.
                            Acum e lumea in concediu..............poate dupa sarbatori(dar nu promit)
                            Numai bine.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• Ok, mersi oricum.

Comment

• salut,imi place masina nu prea imi plac mie geamurile tip oglinda , dar e ok
                                poti da niste detalii despre telescopul de la portbagaj ? de care e ? cati cm are inchis si cat deschis ? si niste poze sa vad cum ai pus ? ai anulat amandoua arcurile ? mulmtesc!
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google