Un Logan.........YNG............

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut.
    Multumesc
    telescopul e de 50 cm deschis la maxim.
    De anulat am anulat doar un arc(oricum erau slabe"am tras eu de ele"si-mi pica capota-n cap)
    Poze nu am inca,dar promit ca voi face.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• eu am prins cu soricei 4 spire (din fiecare arc) si functioneaza la fel ca un telescop..hai cu pozele poate ma complic si eu putin
      sigpic

Comment

• Salut.
        Maine fac si pozele
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• Salut.
          Pozele promise
          Am folosit bucata de cornier de aluminiu pentru a putea prinde telescopul.Initial am folosit acea bucsa care vine la telescop,dar cand inchideam portbagajul sarea din bucsa telescopul si am gaurit telescopul si am folosit un surub mai lung putin.
          Numai bine.
          Attached Files
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

• nu te supara, dar telescopul e pus degeaba. pierzi destul de mult spatiu in porbtaaj din cauza lui
            sigpic

Comment

• Salut.
              De pierdut spatiu poate se pierde ceva,dar tinand cont de utilitatea lui...........asa ca nu ma deranjeaza........plus de asta mai am si rezerva tot in portbagaj.........deoarece am gpl.........asa ca de spatiu pierdut NU duc lipsa
              Numai bine.

LA MULTI ANI!!!!!!!!!! 2011
              Last edited by Augustin-Yng; 30 December 2010, 13:03.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

• da e o idee buna dar vb lui iamagi e vorba de spatiu..nu ca as folosit zilnic porbagajul la capacitatea lui maxima sa zic asa, dar cand plec in concedii e cam nasol. Oricum o idee de luat in seama ;)

la multi ani !
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Salut.
                  Idee nu e a mea e preluata de la cineva de pe forum(nu mai retin exact de la cine)
                  Oricum la mine se slabisera arcurile si-mi cadea capota-n cap.Mie-mi este foarte utila.
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

• puteai sa schimbi arcurile,costa 3 lei unul....,oricum e ceva interesant si cu telescopul,presupun ca se comporta mult mai bine fata de arcuri legate cu soricei..
                    sigpic

Comment

• Salut.
                      Da,se compoarta mult mai bine cu telescopul.Deschizi putin capota si se salta singur,bine nu asta-i avantajul.E bine si ca poti cara ceva in portbagaj fara sa mai inchizi capota(si asta sa tot joace,cum sa mai intamplat in cazul meu)
                      In fine,pareri sunt PRO si CONTRA eu am crezut(si inca cred asta)ca pentru mine e functional cap-coada
                      Numai bine.

LA MULTI ANI!!!!!!!! 2011
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

• asa e..la multi ani si tie
                        sigpic

Comment

• La multi ani!!!!!!!!!!!!
                          .................................2011............. ................
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

• Salut.
                            Azi sa intamplat un fenomen ciudat
                            Ati mai auzit sa mergi cu masina pe autostrada,frig cum a fost azi dezaburirea pe luneta nu functiona)si sa se SPARGA luneta in mers.Fara nici o actiune aspupra ei?
                            Ei,mie asta mi sa-ntamplat azi.
                            Era pe la km 70 inspre bucuresti,pina in bucuresti noi am mers cu o caldura in masina........de numa....... numa.........
                            Am mers dupa aceea inapoi la pitesti cu o musama la luneta.Asta pina la stefanesti,unde am pus luneta inapoi......dar cu costuri de 350 lei..........
                            Am inceput anul nou,cum nu se poate mai bine.
                            Sper sa fie prima si ultima patanie pe anul asta) Doamne ajuta
                            Numai bine.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• Pai... normal... caldura inauntru, frig tare afara, sticla face poc! Ar fi trebuit sa repari cumva dezaburirea sau sa faci mai frig in masina
                              sigpic

Comment

• De asa ceva nu am auzit imi pare rau pentru incident si...sa fie cu invatare de minte pentru toti ceilalti...
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google