Foarte ciudat ceea ce ti s-a intamplat, e prima oara cand aud asa ceva, bine ca stim cum sa evitam pe viitor.
Un Logan.........YNG............
Collapse
X
-
-
Salut.
LA asta m-am gandit si eu.Sa fi fost de la gheata de pe langa luneta,dar cauze pot fi multe,cum au spus si baietii mai sus.E posibil ca in cazul in care mergea dezaburirea sa nu se mai fi spart.Dar eu stiu ca ea functioneaza 20 minute si se opreste automat.
In fine,cert e ca sa intamplat un fenomen foarte ciudat.NU am mai auzit pe nimeni.Oare sa fiu eu PRIMULnu cred.Dar as prefere sa fiu ULTIMUL.
Faci un drum si te costa enorm de mult.Acum am pus o luneta fabricata in spania"screi pe ea un cod E7.....parca" (pilkingthon,e firma care le face,am vazut ca sunt cat de cat buni in asta )
Sa auzim numai de bineUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
-
Salut.
Mergeam pe A1 pe la km 70 si sa auzit o explozie(initial am crezut ca sa spart vreo sticla de suc,dar nu sarea apa pe nicaieri)am continuat sa merg,in cateva secunde,sotia(era in spate cu sora mea)a strigat la mine sa opresc ca sa spat luneta.Dupa aceea am vazut cum se desprindeau cioburi din luneta si picau pe drum.Pina a picat ociteva bucati mai mari din luneta inauntru.Am oprit sa curatam in spate de cioburi si am continuat drumul pina in bucuresti fara lunetaa fost o experienta groaznica).
E bine ca am trecut relativ repede peste aceasta situatie....STRANIE....totusi....."x Files"
Numai bine.
Salut.
Acum vreau sa pun folie llumar pe luneta.De ce? Daca ai folie si se sparge luneta{DOAMNE FERESTE)nu se mai sparge in mii de bucatele(adica se sparge,DAR RAMANE LIPITA CU AJUTORUL FOLIEI)
Acum caut sa vad unde gasesc sa pun doar pe luneta,dar un pic mai ieftina..(nu mai am lichiditati)
Numai bine.
Scuze de dublu postUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
poze luneta cea noua
Salut.
Adaug poze cu luneta cea noua.Am curatat-o de urmele ramase de lipiciul ramas de pe banda de scoch.
Nu am mai ionizat luneta,vreau sa-i pun folie llumar.Cand mai fac rost de lichiditati.
Cine stie cat costa folia pentru luneta?
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
La asta m-am si gandit.
Daca aveam folie il mai tinea acolo cumva.
Numai bine.
Comment
-
Da,dar ma gandesc ca la mcv,circulatia aerului e alta in schimb la berlina,e mult mai apasata luneta de forta aerului
Oricum folia tinea cioburile alea sa nu sara asa cum au sarit.
Numai bine.
Comment
Comment