Un Logan.........YNG............

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• folia poate fi in jur de 100 lei llumar nu stiu cat dar presupun ca tot p-acolo...eu am un coleg care a patit ceva in genul tau si anume ca s-a spart luneta cand au inchis toti 4 portierele ( la un bmw din 2006 ) ...

oricum si eu optez pentru folie, ionizarea nu ma incanta la niciun capitol

bafta
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Daca vrei sa pui folie lumar pe luneta te va costa cam 300 lei, stiu asta de la un coleg de servici dar asta a fost acum 1 an si ceva pret de Bucuresti, poate la tine in Pitesti este ceva mai ieftin. Bafta!

Comment

• Salut.
        Am intrebat pe cineva la stefanesti(unde am pus luneta)ma costa 190lei
        Ma gandeam ca gasesc mai ieftin,oricum mai caut,poate gasesc.
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• eu trebuie sa imi pun si am gasit cu 250 spate lateral spate si luneta ( nu e llumar dar e ok ) si de asta am zis 100 lei
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Augustin incearca si la SEND 92 ca pun si aia folie llumar sau daca nu iti las nr unui tip care se ocupa de montaj folii (tot llumar).are sediul langa complexul john. deci tot in zona
            0744766571 Florin
            Sa te gandesti ce faci cu geamurile spate ca n-o sa dea bine ele ionizate si luneta cu folie

Comment

• Salut.
              Da,stiu.Dar ionizate nu mai pun.Din cauza lor(send 92"probabil in 2007 aveam multi clienti") nu a mai mers dezaburirea
              Oricum,treaba e sa-mi placa mie
              Multumesc pentru nr. am sa sun maine sa vad ce preturi are.Momentan nu am "lichiditati".
              si oricum daca pun,voi pune doar autorizata.Nu am chef ca diferenta de bani sa o dau la bugetul statului(amenda)
              Numai bine.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

• augustin nu ai inteles, la send 92, mai nou pun si folie llumar.
                eu d'aia ti-am dat mai multe repere ca sa faci comparatie la banuti.
                in ambele cazuri, send 92 sau la fys auto tuning (ti-am dat nr.) foliile sunt llumar, omologate rar.
                sper sa rezolvi.
                salutari!

Comment

• Salut.
                  Mersi mult
                  Stiu ca si la send 92 pun si folie.Dar vreau sa aflu mai multe preturi si dupa sa ma decid,Exact cum ai spus si tu.
                  Multumesc inca o data
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

• Salut augustin, imi pare rau pentru luneta, am mai citit pe un forum o data, tot la un logan si mi se pare ca avea geamuri ionizate...folii omologate sunt mai multe firme care pun, dar daca vrei sa pui ceva bun, treci pe global, lasa llumar. Si daca vrei sa te convingi iti arat o data ambele masini, pe logan am llumar, iar pe mazda am global.
                    zoom-zoom

Comment

• Salut.
                      Si unde monteaza in pitesti global?
                      Si ma intereseaza un pret(momentan stau cam prost cu banii).Si vroiam sa schimb si geamurile spate/fata sa pun toata masina cu folie.Dar ma costa cam mult.(achizitionarea lor,SH,bineinteles)
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

• augustin imi pare rau de ce si patit...numai bine.

cine vrea folie lumar sau global..?sa ma sune. preturi incepand de la 300 lei. 0764700304.augustin scuze de off topic.
                        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Ok.Florin.Faci cinste cu o bere,glumesc
                          Astept un semn,la ce-am vorbit
                          Numai bine.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

• Daca te hotarasti iti dau nr de telefon pe pm, si acum nu iti iei cu omologare, o faci apoi cand schimbi si geamurile.
                            zoom-zoom

Comment

• Salut.
                              Am deja o oferta de folie global(doar luneta,momentan)la 120lei
                              Daca aveti o alta oferta mai jos decit asta, anuntati-ma va rog
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

• doar 120 lei? pai e foarte bun pretul, tinand cont ca eu am dat aproape 800 lei pe folie pe toata masina...Sa te uiti la folie, ca deobicei global e mult mai groasa ca llumar, si nu prea face cute...cel putin a mea era groasa ziceai ca e o foaie laminata.
                                Imi place masina cum arata, e simpla si cu gust dar nu imi plac xenoanele...incearca sa pui lupe, sa te gandesti si la binele nostru nu numai la al tau
                                zoom-zoom

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google