Un Logan.........YNG............

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut.
    Laurentiu,in legatura cu xenoanele,au fost la moda si vor fi chiar daca sunt nasoale pentru ceilalti participanti la trafic.Dareu le tin undeva-n jos in oras si mai sus in afara.Da,pot fi deranjante si celelalta "stock"daca sunt reglate de "nea Caisa"sa vada el,dai blitz si-l doare-n bracinari sa schimbe.Mai mult in ambitie am pus si eu xenon-ul sa-i mai linistesc pe astia
    Acum daca dau lunga,imediat schimba omul faza corecta.
    In fine,dar de aia care merg si cu proiectoare(cu xwnon sau nu)aprinse de-ti muta ochii?
    Folie:
    -deci folia ar trebui sa fie mai groasa?
    -Sa fie ok,sau nu conteaza asa mult grosimea?
    Numai bine.

pps:as dori si eu lupe,dar doar in far stock[nu chinezarii]
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• da, sunt de acord ca multi nu isi pun becurile bine, eu am ramas masca atunci cand le-am schimbat la logan si le-a montat tata, de cate elemente trebuie sa tii cont. in fine, nu trebuie sa le pui la moda, zici ca ai ceva cu aia care le au reglate prost, dar cu mine ce ai spre exemplu? macar ai de 35w, 4300k si speciale pentru faruri fara lupa? sa nu crezi ca am ceva personal cu tine, eu am ceva in general pe cei care isi pun xenon in far fara lupa. eu conduc foarte mult noaptea si e obositor pentru mine cand vad pe vreunu cand vine asa, mai ales sa fie logan, ca are oglinda foarte buna si eu atunci nu mai vad nimic, cu tot antireflexul la ochelari si le zic cateva de dulce dar o sa ma pregatesc pentru ei in curand. Aia care isi pun si in proiectoare nu mai zic nimic de ei saracii, mai ales si 6000k, nu le vad rostul, aia e smecherie din aia de 2 bani. Repet nu am nimic cu tine, sa nu crezi ca ma cert cu tine, doar mi-am spus punctul de vedere.
      referitor la folie e mai buna groasa, nu se zgarie, nu se decoloreaza, iar la efractie se va sparge foarte greu geamul. Si acum o pui fara omologare ca nu are nimic, sau mai astepti pana schimbi si geamurile si o pui toata de acelasi fel. pentru fata iti recomand un 50% tot de la global, e foarte ok, are o tenta acceptabila si nu o sa zica nimeni nimic de ea. numai bine.
      zoom-zoom

Comment

• Salut.
        Sunt de 6000k(de 4300k nu avea atunci cind le-am luat eu )
        Nu am nimic cu tine,Laur.Accept ideea/parerea ta,si stiu ca ai dreptate.

Folie am gasit de global la 120lei(doar luneta)cu omologare.
        As pune doar pe luneta,pina voi schimba eu toate lateraleledureaza.Si nu mai pot sa merg asa fara nimic pe luneta,se vede nasol(din spate,ma orbesc astia cu farurilii aranjate calumea"xenon sau nu")

-Citeva idei de la laur,si spre urmare vand/schimb urmatoarele:
        Si daca doreste careva schimb de geamuri laterale ionizate la send 92(+o diferenta din partea lui de 150lei)
        -Si vand instalatia de xenon,merge ok.Nu are probleme absolut cu nimic.-200lei/ usor negociabil

Vreau sa fac un up-grade la lumini.(si anume lupe in faruri stoc)
        ----Oare or merge becurile si instalatia pe care o am,adaptata la cea cu lupe in far?)asta sa nu o dau degeaba.

Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• daca vrei sa pui lupe in far stock poti sa pastrezi balastii, atat!
          sa ma anunti si pe mine daca gasesti mester pe raza judetului arges care dezlipeste "farurili".
          sau te duci la capitala?

Comment

• Salut.
            Daca reusesc sa fac rost de bani,fac si treaba asta.Si sigur voi merge la bucuresti sa fac montajul.
            Dar sa vedem,daca dau xenonul meu,si dupa vedem.Asta e un plan.Ramane de dus la bun sfarsit.
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• Intereseaza-te pe forum la serban_pc si iti dau un sfat pentru lupe, ia-ti de 4300k, chiar daca "nu da bine" cum zic unii dar vezi cu ele pe ceata, ploaie oricand. Pentru folie vorbim azi la intalnire daca vii, sunam unde am pus eu. ionizatele am inteles ca s-ar putea sterge cu benzina sau diluant...eventual incercat inainte pe la dezmembrari pe un geam facut. daca vrei numai sa nu te orbeasca si sa pui totul o data, sa gaseste folie argintie, gen ionizat(sa fie undeva la 10 lei sulul) si o pui temporar, pana cand rezolvi. numai bine
              zoom-zoom

Comment

• Succes mai prietene la tot ce vrei sa faci pentru masina ta !!!
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Si eu iti doresc succes, imi place cum arata masinuta si ma gandesc si eu la folie pentru mine, insa am o nelamurire, in dreptul stopului de la luneta se pune folie, (fara arata cam urat)?
                  Inca o data succes in ceea ce ti'ai propus!
                  ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

• Salut.
                    eu,cind voi pune folia,voi pune pe toata luneta
                    multumesc pentru aprecieri
                    numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• Salut.
                      -vad ca vine caldura,inseamna ca in curand voi pune folia pe luneta
                      -Noutati,absolut nimic........doar gaz si talpa
                      -in mai trebuie itp/rovinieta/rca-ul...........da
                      -in iunie revizia la gpl
                      -poate voi vopsi si eu bara fata in culoarea masinii[daca reusesc]
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

• Salut.
                        Azi sa revenit la "sandale" ca sa zic asa.........am trecut la jantele cu cauciucuri de vara.
                        A primit o spalare proaspata,si o curatenie interioara.
                        Ca,deh' a venit primavara
                        atasez citeva poze de azi
                        Numai bine.
                        Attached Files
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

• foarte bine ca ai trecut la cauciucurile de vara,ca si eu am trecut.

Comment

• Salut.
                            Pai la caldura care a fost afara,era si normal sa trec la "sandale"
                            Numai bine.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• Frumoasa masina, mai ales jantele, doar sunt ca ale mele ;))
                              sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• Salut.
                                Sunt modelul care-mi place in mod deosebit.
                                Numai bine.
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google