e o vorba in popor "prostia si smecheria se plateste "
Un Logan.........YNG............
Collapse
X
-
-
Originally posted by Tudor View Postadevarul ca ai bagat-o un pic in apa ) i-ai facut baie dedesupt ) dar n-ai avut probleme cu ea in rest nu ?
Originally posted by cosmindan View PostSe mai intampla si dastea........in viata trebuie sa le incerci pe toate.Acum ai spalat foarte bine etrierii si scutul, eventual motorul.La ce caldura este afara se usuca singura, dar totusi este bine sa le scoti si sa-i dai si cu ceva sapun/detergent lichid pe mochetea.
Originally posted by Loganu View Postpentru astfel de nevoi se cere un DUSTER )
Originally posted by Dany_DNY View Poste o vorba in popor "prostia si smecheria se plateste "
Originally posted by cosmindan View PostNu il mai ''atacati'' ca nu este prima data cand trage barca la apa.Este doar prima data cand barca ia apa la bord.
In fine,asa invata omul,NU?
Va multumesc pentru aprecieri/critici..........dar asa sa-ntamplat.........
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Nu este asa mare,dar cind a trebuit sa intorc masina am pus-o de curmezisul si apa a sapat imediat la roata si nu am mai avut aderenta.Am incercat si eu sa ies,dar mai mult rau am facut.
Numai bine.
ps:Aventuri pe Raul Argesel.........Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Pasiunea pentru logan sau orice masina te pune sa faci si "prostii"
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Da,dar aceste aventuri implica mai multa atentie dupa............si ceva munca in plus........dar pasiunea pentru "Logan" i-si spune cuvantul.
Numai bine.
si vorba aceea:daca n-ar fi,nu s-ar povesti.....Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Ieri am scos mocheta si am antifonat putin interiorul[nu am facut poze..timpul prea scurt si intram la serviciu la ora 15...........
Voi reveni cu detalii dupa ce montez mocheta la locul ei
Numai bine.
ps:acum caut aceea spuma de mare care vine la pedalier[cea de la sofer]eu am rupt-o.............Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
-
Salut.
Cosmin,am trecut si eu la liniute.........nu am stat prea mult.........am fost sch 1[inscrierile sau facut mai devreme,pina sa vin eu,vroiam sa fac si eu o liniuta.....cu 1.4mpi....putin nervos......dar fara vlaga...........] si dupa am avut ceva in familie..........dar promit ca la anu i-mi voi face timp sa stau mai mult cu voi..........
Oricum din ce am citit pe aici v-ati simitit destul de bine,fapt ce ma bucura.
Nici la intalniri nu prea am mai trecut,de ceva timp.........si nu puteam s ama afisez doar la intalnirile nationale............poate pina la anul fac si ceva prezenta si vin si la intalneala nationala..........
Oricum ti-am facut ceva poze si tie[deh,ma lasat bateria.....la camera]
Originally posted by Rey91 View PostCu ce ai antifonat in interior ?
Numai bine.
Comment
-
poze...........proaspete
ceva poze de azi................deci proaspete
..............
..........Numai bine.Attached Files- DSC04287-1.jpg (278.0 KB, 234 views)
- DSC04291-1.jpg (167.1 KB, 228 views)
- DSC04289-1.jpg (186.3 KB, 222 views)
- DSC04304-1.jpg (131.9 KB, 136 views)
- DSC04305-1.jpg (130.5 KB, 140 views)
- DSC04312-1.jpg (137.8 KB, 132 views)
- DSC04342-1.jpg (199.9 KB, 118 views)
- DSC04346-1.jpg (101.5 KB, 107 views)
- DSC04346-5.jpg (131.8 KB, 110 views)
- DSC04355-2.jpg (164.9 KB, 88 views)
Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment