Un Logan.........YNG............

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• merge si cu diluant sau acetona....si cred ca si pe vopsea merge fara probleme....
    AG 64 P U F

Comment

• Daca vrei cu acetona, incearca cu acetona sintetica sau diluant de vopsea diluat cu apa(30g diluant si 70g apa)! Bafta!
      sigpic

Comment

• Originally posted by fuguletz View Post
        Vrei sa polisezi parbrizul ?? Iei smilgher de granulatie 800 inmuiat in apa si freci parbrizul pana il matuiesti. Dupa aceea pui pasta pe geam si incepi sa freci la el pana il faci perfect lucios, spor la dureri musculare!
        Salut.
        Nu vreau sa polisez parbrizul.

Originally posted by CRISTYpuff View Post
        merge si cu diluant sau acetona....si cred ca si pe vopsea merge fara probleme....
        Salut.
        Am remediat cu acetona.Cu diluant nu merge
        Dar e ceva de munca

Originally posted by fuguletz View Post
        Daca vrei cu acetona, incearca cu acetona sintetica sau diluant de vopsea diluat cu apa(30g diluant si 70g apa)! Bafta!
        Cum am spus mai sus,am reusit cu acetona.
        Am avut ceva acetona vrac.Cam 150ml si inca un cicanel din ala de sters unghiile[era al sotiei]
        Am remediat totul in afara de luneta.[nu am mai avut acetona si nici vreun pic de vlaga.Cred ca am sa fac febra de atata frecat]

Cu vopseaua nu stiu ce sa fac?Sa o las asa.......sau..........sa vorbesc la casco si sa vedem poate fac o revopsire[dar as vrea sa schimb culoarea....as vrea sa o fac alba...]si poata-si recupereaza paguba cei de la casco de la vecinii........

Inca nu stiu ce sa fac.........sa o las asa...........sau.........se va isca destul de mult scandal.......

Numai bine.
        ps:multumesc pentru sfaturi........eram deja jos cind le-a primit
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• Cred ca gazarea sa facut atunci cind vecinul a vopsit tabla pe casa.Atunci a "vopsit"si masina mea
          ideea e ca a avut o firma care ia izolat si vopsit acoperisul.
          Oare daca ar avea chitanta[cea ce nu cred] ar putea cumva plati reparatia firma care a executat lucrarea?
          Adica sa o revopsesc pe casco,iar casco sa-si recupereze investitia?
          Numai bine.
          ps:atasez cateva poza cu locatia si casa in cauza si bineinteles masina mea
          Attached Files
          Un Logan----YNG-----
          Numai bine.

Comment

• Salut,exact asa am patit si eu, zici ca o aveam metalizata.
            Pe geamuri am dat cu diluant si s-a luat imediat.
            Vopseaua am lasat-o asa, picaturile mici s-au dus intre timp de la spalarile obisnuite.Am dat-o odata si cu ceara si acum de abia se mai observa.Mai trece ceva timp si o sa fie ca inainte.
            Cum de ai observat asa tarziu? 3-4 luni?
            sigpic
            !

Comment

• daca mai ai zgarieturi, lovituri etc ... fa-o pe casco !
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Pai cum sa spun,nu prea am fost asa atent la ea.
                O deschideam si plecam unde aveam nevoie.
                Am vazut in schimb pe parbriz acele punctulete si am zis ca sunt din cauza prafului adunat cind spala parbrizul.Azi fiind prima zi din concediu am zis sa ma duc sa fac putina ordine si sa sterg bine geamurile,si atunci am vazut ca nu se ia
                Numai bine.

Dany-am franciza la casco...[750lei]..........daca e mai astept ceva si poate o fac mai la anul.........poate se mai adauga una,alta
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

• Cel mai bine dai cu benzina si se ia 100% ... cel putin la mine asa s-a luat de pe geamuri.

Comment

• Salut.
                    Pe geamuri am rezolvat cu acetona.Mai putin pe luneta.M-au lasat mainile si nu am mai avut nici acetona
                    Posibil sa incerc si cu benzina pe luneta si va spun daca a functionat
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• Montaj brate usa

Salut.
                      Azi[de fapt mai devreme putin]am montat bratele pe panourile de usi.
                      A fost ceva de munca dar rezultatul nu ma multumeste pe deplin.Nu a iesit cum ma asteptam.
                      In fine,partea frumoasa e ca am brate la fata de usa
                      E ceva de muncanu as mai face asta a doua oara
                      Atasez cateva poza dupa ce am montat brateleDin timpul montajului nu am facut,nu mi-am dat seama.Si oricum eram prea stresat si nervos dupa montajul primului brat.Ca nu iesise cum ar fi trebuit.
                      Numai bine.
                      Attached Files
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

• asa(urat) a ramas gaurile deasupra manerului???
                        sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• Da,se vad doar de sus
                          Nu am gasit alta metoda
                          Cred ca panourile de ph2 au o alta curbura,altfel nu-mi dau seama de ce nu se aseaza mai bine
                          Solutii de la cei care au mai montat manere[brate] de ph2 pe ph1
                          Numai bine.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

• mai bine iti iei fetele de usi de faza 2 ... si eu vroiam sa pun manerele dalea pe astea de ph1, dar am vazut ca nu iese f profi si am renuntat ! O sa imi iau fetele de usi de ph2 cand gasesc o ocazie ...
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• parerea mea se vede urat...dau o sugestie...lipeste pe panou un colant de carbon in forma manerului cum se asaza acolo sus...un pic mai mare...va astupa perfect gaurile...eu asa procedam....daca place sugestia puipoze sa vad cum arata...
                              sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

• Salut.
                                Poate nu am facut eu montajul corect...........mai astept pareri si sfaturi ,ceva.
                                Sau cum au facut ceilalti care au montat brate pe ph1.
                                Numai bine.
                                acele capace care vin peste partea neagra,au niste clipsuri sau cum sa le spun,din cauza aia am dat acele gauri.Am zis sa intre in fata de usa si sa se clipseze mai bine.Cred ca am sa le dau jos si voi rupe aceele clipsuri.Asa poate se mai trage mai inspre fata de usa.
                                Si daca nu iese mai bine,cred ca am sa le fac cumva cu fibra si asta e,o solutie) si poate vopsesc si panourile negre.
                                In fine vom mai vedea ce si cum.........sau daca nu le las asa.
                                Last edited by Augustin-Yng; 27 July 2011, 22:46.
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google