If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asi vrea sa spun si eu loganul meu..
Am un Logan cu motoru de 1.5 dci..modelu cu 85 cp :d
Asi vrea sa-l modifc un pic pe viitor..
Am sa pun niste poze..de ingraba ce ajung acasa.
Salut si bine ai venit in randul loganistilor! Multi km fara probleme cu masina si sa aveti grija unu de celalalt!
Pe viitor poti sa-i faci o resoftare la masina si o marire a presiunii in turbina, sau daca dispui de fonduri mai mari, o inlocuire de turbina + soft! (doar softul iti da circa 20cp si 45nm). Ca aspect poti pune jante + arcuri sport! Ca vizibilitate faruri cu xenon(nu neaparat cele aftermarket cu lupe, ci poti desface si farul stock sa pui lupe in el). Bafta la modificari si asteptam poze cu masina!
Salut si bine ai venit in randul loganistilor! Multi km fara probleme cu masina si sa aveti grija unu de celalalt!
Pe viitor poti sa-i faci o resoftare la masina si o marire a presiunii in turbina, sau daca dispui de fonduri mai mari, o inlocuire de turbina + soft! (doar softul iti da circa 20cp si 45nm). Ca aspect poti pune jante + arcuri sport! Ca vizibilitate faruri cu xenon(nu neaparat cele aftermarket cu lupe, ci poti desface si farul stock sa pui lupe in el). Bafta la modificari si asteptam poze cu masina!
Fuguletz , lasa omu ,nu-l corupe la "prostii", lasa-l sa-si modifice masina dupa bunul plac
Bafta multa , km fara probleme , asteptam poze.
P.S. Sa nu te enervezi si sa nu te superi pe stimatii nostri benzinari, ca asa cunt ei.Benzina rullz.Apropo la prezentare zici ca e disel 85cp, dar in semnatura scrie benzina,hotaraste-te.
Nu am airbargu..
Am doar 1 in volan..
Dotariile masini :Servo Directie,Culoare Auriu Metalizat,Radio cd,Airbarg Volan , Inchidere centralizata,Alarma,Computer de Bord,ABS Bosch 8.1 şi repartitor electronic de frânare + AFU,proiectoare ceata,scaune incalzite.
Maine cred ca revin cu poze !!
Astazi am facut 4900 de km cu ea..
Maine ma duc cu ea in service..so salt un pic
Sa vad ce mai trebuie schimbat pe la ea..
Masina este din 2007
Last edited by Capucino :>; 31 August 2010, 21:55.
Reason: Automerged Doublepost
daca nu ai nici geamuri electrice inseamna ca ai cea mai ieftina varianta+servodirectia ca optional.
iar pe cea mai ieftina varianta nu poti sa iei motorul de 85cp. mai mult ca sigur ai motorul de 70cp, dar nu e asta problema
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment