Golanul Meu :d!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Golanul Meu :d!

Asi vrea sa spun si eu loganul meu..
    Am un Logan cu motoru de 1.5 dci..modelu cu 85 cp :d
    Asi vrea sa-l modifc un pic pe viitor..
    Am sa pun niste poze..de ingraba ce ajung acasa.
    Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Salut si bine ai venit in randul loganistilor! Multi km fara probleme cu masina si sa aveti grija unu de celalalt!

Pe viitor poti sa-i faci o resoftare la masina si o marire a presiunii in turbina, sau daca dispui de fonduri mai mari, o inlocuire de turbina + soft! (doar softul iti da circa 20cp si 45nm). Ca aspect poti pune jante + arcuri sport! Ca vizibilitate faruri cu xenon(nu neaparat cele aftermarket cu lupe, ci poti desface si farul stock sa pui lupe in el). Bafta la modificari si asteptam poze cu masina!
    sigpic

Comment

Originally posted by fuguletz View Post
      Salut si bine ai venit in randul loganistilor! Multi km fara probleme cu masina si sa aveti grija unu de celalalt!

Pe viitor poti sa-i faci o resoftare la masina si o marire a presiunii in turbina, sau daca dispui de fonduri mai mari, o inlocuire de turbina + soft! (doar softul iti da circa 20cp si 45nm). Ca aspect poti pune jante + arcuri sport! Ca vizibilitate faruri cu xenon(nu neaparat cele aftermarket cu lupe, ci poti desface si farul stock sa pui lupe in el). Bafta la modificari si asteptam poze cu masina!
      Multumesc Mult de urari

Comment

Fuguletz , lasa omu ,nu-l corupe la "prostii", lasa-l sa-si modifice masina dupa bunul plac

Bafta multa , km fara probleme , asteptam poze.

P.S. Sa nu te enervezi si sa nu te superi pe stimatii nostri benzinari, ca asa cunt ei.Benzina rullz.Apropo la prezentare zici ca e disel 85cp, dar in semnatura scrie benzina,hotaraste-te.
        Fara Semnatura.

Comment

Bine ai venit printre noi,mult succes la modificari asteptam pozele
          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

As avea o intrebare..cat ar costa sapun airbarg pe partea dreapta?

Comment

atat incat sa te lasi pagubas ... destul de mult
              cu banii aia poti face multe
              sigpic

Comment

Nu exista Logan 1.5 dci de 85 cp fara airbag pe dreapta. Din ce an este masina? Bine ai venit.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Are dreptate alex.ciudat.
                  Fara Semnatura.

Comment

ba nu este ciudat deloc, unchiul meu are un logan VAN de la servici cu motor de 1,5 DCI cu i rosu de 85 de cai fara airbag dreapta
                    sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

la logan van e total diferit ... sunt 2 variante!

Eu am pack comfort la VAN si am airbag pe dreapta si nu mai stiu ce in plus ... fata de cel fara pack comfort!!

De loganul 1.5dci 85cp berlina nu stiu ce sa zic, nu comentez daca nu stiu.

p.s: Ambiance nu e cu motorul de 85cp ... dar preference e si are si airbag dreapta cu deconectare manuala ....
                      Last edited by fuguletz; 31 August 2010, 20:09.
                      sigpic

Comment

Nu am airbargu..
                        Am doar 1 in volan..
                        Dotariile masini :Servo Directie,Culoare Auriu Metalizat,Radio cd,Airbarg Volan , Inchidere centralizata,Alarma,Computer de Bord,ABS Bosch 8.1 şi repartitor electronic de frânare + AFU,proiectoare ceata,scaune incalzite.
                        Maine cred ca revin cu poze !!

Astazi am facut 4900 de km cu ea..
                        Maine ma duc cu ea in service..so salt un pic
                        Sa vad ce mai trebuie schimbat pe la ea..

Masina este din 2007
                        Last edited by Capucino :>; 31 August 2010, 21:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

daca nu ai nici geamuri electrice inseamna ca ai cea mai ieftina varianta+servodirectia ca optional.
                          iar pe cea mai ieftina varianta nu poti sa iei motorul de 85cp. mai mult ca sigur ai motorul de 70cp, dar nu e asta problema
                          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Din cate stiu in 2007 nu era scos inca motorul 1,5 dci 85 cp,dar daca tu zici ca e........in rest multa bafta,spor la "tunat"

Comment

era si in 2007 DCI de 85 cp...cel putin in noiembrie cand am cumparat eu masina , era si disel-ul de 85 cp
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google