Ag 25 a d y

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

iamagitrimite-mi un pm cu un numar de telefon,id de messenger si discutam acolo mai multe

Comment

Frumoasa masina Adi,arata bine acu cu arcurile.Abia astept sa o vad gata.Imi par cunoscute jantele
      AG 16 Y M A

Comment

felicitari ady pt modificarile pe care le-ai facut la masina...ai o masina super...deabia astept sa o vad finalizata...dar mai e de munca pana acolo..P...o sa ne vedem pe la sesiune si o sa mai vorbim...;)
        bafta!!

Comment

multumesc al!n si kolaka pt laude si nu pot spune decat acelas lucru,amandoi aveti doua masini frumoase si care ne uimesc pe zi ce trece cu altceva nou

Comment

frumos golanu!
            foarte tari jantili

Comment

frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos .....
              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Pe aici nu mai dadusem de tine . Bravo varule frumoasa 'bagaboanta' asta dar inca nu sa finalizat proiectul .
                sigpic

Comment

Foarte frumoasa masinuta ta. :d
                  Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

multumesc capucino si florin pentru laude iar tie florin iti doresc mult succes in continuare cu masina

Comment

Foarte tare cleanul pe usi.Felicitari!In rest masina arata bine.

Comment

arata marfa multa bafta
                        stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

SanduGolanu multumesc si multa bafta in continuare si tie cu ce planuri ai si despre masina nu pot sa zic decat ca este superba........Intre timp am scapat de rotile pe 17 si am achizitionat ceva pe 15
                          Attached Files

Comment

Faine jantele,arata super loganu.Imi plac si usile "clean" , fara ornamente.Cred ca mi trec si eu in agenda opertia asta.

Comment

frumoase jantel..par mai mari de 15 ...bafta in continuare.
                              sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

bigdan chiar te sfatuiesc sa renunti la bandouri,si alte brizbrizuri pentru ca ai sa vezi ca dintr-o data se va schimba radical aspectul masinii
                                bidepa jantele sunt 195/45/15 si sunt in dubii in continuare pe ce dimensiuni sa merg ca am impresia ca avand balonul 45 sa facut iara un gol intre aripa si cauciuc si nu prea mi place si sa ma gandesc la o solutie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google