My Logan AG-65-VMC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am ceva cu a-ti modifica masina in asa fel incat sa n-o mai poti folosi daca eram in germania si gemea bucurestiul de parcari mi-as fi coborat-o de mult.

Comment

• NDL, sunt un pic off, dar faza cu vecinul ca da la schimb jantele de 17 pe cele de 15 , sunt alte motive, ca daca ai jante pe 17 clar esti mai inalt...
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Ba nu e deloc clar..daca ai 205/40/17 si 185/65/15 care e mai inalt?
        Parea mea ca se poate merge bine cu o masina joasa..doar ca trebuie sa te dezobisnuiesti de obiceiuri gen parcare pe borduri de 20cm inaltime, trecut linii de tramvai si speedbump cu 50 la ora etc.
        Last edited by al!n; 28 January 2012, 01:59.
        AG 16 Y M A

Comment

• eu asa am observat ( "ochiometric" ) nu am calculat exact.. scuze atunci
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• E normal sa se vada mai mari mai ales pe o masina cu suspensie normala. Depinde si de cauciucuri de ex 205/40 sunt mai mici cu vro 2.5cm, 205/45 si 215/45 sunt f apropiate de 185/65/15(diferenta de vro 3mm.),Cam astea sunt cele mai uitilizate pe logan cu jante pe 17.

Madule..nu mai misti nimic la masina?
            AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
              am ceva cu a-ti modifica masina in asa fel incat sa n-o mai poti folosi daca eram in germania si gemea bucurestiul de parcari mi-as fi coborat-o de mult.
              eu ce sa mai zic ... ca merg si iarna si vara cu h&R in regim de taxi .

Daca mergi atent nu spargi nimica .
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by al!n View Post
                Ba nu e deloc clar..daca ai 205/40/17 si 185/65/15 care e mai inalt?
                Parea mea ca se poate merge bine cu o masina joasa..doar ca trebuie sa te dezobisnuiesti de obiceiuri gen parcare pe borduri de 20cm inaltime, trecut linii de tramvai si speedbump cu 50 la ora etc.
                eu cred ca trebuie sa reconsideri bordurile de la 13-14cm iti spun ca la parcarile in bradulet (de ex pe colentina) eu cu masina stoc de abia depasesc cu 1 cm bodura din fata si daca parchezi acolo trabuie sa treci cu bara peste. e valabil si in multe alte locuri., gen praktiker, auchan , outlet militari... nici eu nu trec peste speedbumps su viteza, dar am fost nevoituneori ca sa intorc masina, sa ma urc pe o dordura.

@Tudor: nu e deloc lai inalta cu jante de 17 pt ca anvelopele sunt mult mai mici in talon decat cele 185/65. si in general exista un caculator ca rotile sa nu difere in diametru decat cu 3-5 mm

Comment

• cred ca vecinul tau care vrea sa-si schimbe jantele pe 17 cu unele mai mici este YNP-ul ); l-ai intrebat macar de ce vrea sa le shimbe ?? stiu ca sunt acrii struguri, dar mai taie din ele dale draqqqq (din arcuri)
                  PS: i-am facut praf topicului omului
                  PS2: lasa madule nu te supara ca e plin forumul de cetateni ca asta
                  PS3: daca te-ai suparat, vii la bucale sa mancam o shaorma la helin si aia e

Comment

• Salut madu
                    Zim si mie te rog unde ai vopsit tu barile ? vad ca nu ti-a sarit vopseaua de pe ele si le ai de ceva timp , a lucrat bine . Imi place rau cum arata alba toata
                    STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

• @50 RRY: vb in privat...
                      AG 65 V M C

Comment

• Sa-l dau de gol pe Madu ) . In poza se vede lasata mai mult pe spate pt ca erau rotile de iarna in portbagaj.
                        Attached Files
                        AG 64 P U F

Comment

• Merci puffy ...La masina s'a mai facut cate una alta... clean la portbagaj, am montat jantele oz superturismo cu cauciucuri 205/45 R16 Goodyear Eagle F1,arcuri sport M.A.D, semnalizari in oglinzi, am schimbat toate luminile de la interior in alb si rosu, ceasurile in doua culori....nu'mi mai vin in minte acum ce am mai facut .O sa pun si poze...
                          Last edited by MaDu; 5 May 2012, 15:55.
                          AG 65 V M C

Comment

• Foarte frumos. Acum am terminat topicul de citit si sunt impresionat de ceea ce ai facut

Comment

• Sa le stapanesti sanatos...si sa le pastrezi sa nu le mai vinzi )

Comment

• Mercic bajeteilor ....pe astea sper sa nu le mai vand ))
                                AG 65 V M C

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google