Ph 59 Myr

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ph 59 Myr

M-am hotarat sa imi "expun" si eu masina,Logan berlina,2006,60.000 km,nivel de echipare Ambiance.Din punct de vedere tehnic masina nu a avut nici o problema,desi nu a avut parte decat de o singura revizie(la 10.000 km) intr'un service autorizat Dacia,masina primeste din 10.000 in 10.mii de km ulei 5w40,filtre aer si ulei,la 42.000 km un set placute frana,la 58.000 au fost schimbate bujiile,capetele de bara si o bieleta antiruliu si cauciucurile din fata,in curand i se vor schimba rolele si curea de distributie impreuna cu pompa de apa si tamburii de la rotile spate.
    Modificarile aduse masinii au fost estetice si practice,pentru inceput masina a primit o alarma cu deschidere portbagaj din telecomanda,un radio mp3 Pioneer impreuna cu 2 boxe de 25W-fata si 2 de 40W ovale-spate+statie magnat Ultra 4000 la care am legat un subwoofer Maganat Express 12,au fost vopsite aeratoarele,capacele de la boxele fata si clantele usilor in gri,am montat o cotiera,s'au aplicat folii pe luneta si geamurile laterale spate,s'au afumat stopurile cu lac in care a fost pus un pigment negreu,am lipit pleoape pe faruri si autocolant pe stalpii usilor.
    Attached Files

Inca unul alb . Stopurile sunt vopsite nu ? Sa ai parte de ea...
    Y!M: alexut.style

Comment

Curand masina va primi alte culori la luminile din bord si computer de bord.
      Da stopurile au fost duse la un vopsitor iar in lacu care a dat pe ele a adaugat si un pigment negru,apoi stopurile au fost bagate la cuptor.
      Attached Files

Comment

bun venit,imi place cum arata masina facuta cu gust si intretinuta,spor la modificari
        http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

bv dreamer..gata ai bagat-o la my ride , ai uitat sa precizezi de stemele dacia colantate negru :P iti doresc sa ai parte de ea si la cat mai multi km fara probleme. ;)
          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

la imbunatatiri mai adaug sigle colantate negru de BIDEPA.

Comment

frumoasa alba ploiestiana km fara probleme si bafta in continuare
              vopsitorie preturi bune

Comment

Imi place masina.Stema fata este usor indoita sau mi se pare.Sa ai bafta de masina.

Comment

ai un ochi bun Vlad,stema este intradevar un pic sifonata
                  Masina a primit azi pentru a 2'a ora alte culori in bord si ceva ce astepta de mult:computer de bord.
                  Attached Files

Comment

frumos domnu maneta e la stergator e de mcv
                    vopsitorie preturi bune

Comment

maneta este de MCV,m'am gandit ca poate se poate pune pe butonu care comanda stergatorul din spate de la Mcv'uri, comanda de aprinde/stingere a unor viitoare proiectoare.are cineva idee ar fi posibil?mentionez ca am avut de ales intre o maneta normala si una de mcv,am ales asa ca oricum nu aveam nimic de pierdut.

Comment

frumoasa,s-o stapanesti sanatos,arata bine si culorile de la bord e placut pe alb,ce alte modificari ai de gand sa-i mai faci?

Comment

Frumoasa..multi km cu ea fara probleme ;)
                          Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

mersi de aprecieri,in schimb masina e mai mult ingrijita,nu are cam nimic deosebit sau unic.e doar un pic diferita de restul loganelor din parcare,pentru ca asta am vrut sa fie mai altfel.

Comment

felicitari visatorule! asteptam si alte dotari, incet, incet!!
                              lipsa text

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google