M-am hotarat sa imi "expun" si eu masina,Logan berlina,2006,60.000 km,nivel de echipare Ambiance.Din punct de vedere tehnic masina nu a avut nici o problema,desi nu a avut parte decat de o singura revizie(la 10.000 km) intr'un service autorizat Dacia,masina primeste din 10.000 in 10.mii de km ulei 5w40,filtre aer si ulei,la 42.000 km un set placute frana,la 58.000 au fost schimbate bujiile,capetele de bara si o bieleta antiruliu si cauciucurile din fata,in curand i se vor schimba rolele si curea de distributie impreuna cu pompa de apa si tamburii de la rotile spate.
Modificarile aduse masinii au fost estetice si practice,pentru inceput masina a primit o alarma cu deschidere portbagaj din telecomanda,un radio mp3 Pioneer impreuna cu 2 boxe de 25W-fata si 2 de 40W ovale-spate+statie magnat Ultra 4000 la care am legat un subwoofer Maganat Express 12,au fost vopsite aeratoarele,capacele de la boxele fata si clantele usilor in gri,am montat o cotiera,s'au aplicat folii pe luneta si geamurile laterale spate,s'au afumat stopurile cu lac in care a fost pus un pigment negreu,am lipit pleoape pe faruri si autocolant pe stalpii usilor.
Modificarile aduse masinii au fost estetice si practice,pentru inceput masina a primit o alarma cu deschidere portbagaj din telecomanda,un radio mp3 Pioneer impreuna cu 2 boxe de 25W-fata si 2 de 40W ovale-spate+statie magnat Ultra 4000 la care am legat un subwoofer Maganat Express 12,au fost vopsite aeratoarele,capacele de la boxele fata si clantele usilor in gri,am montat o cotiera,s'au aplicat folii pe luneta si geamurile laterale spate,s'au afumat stopurile cu lac in care a fost pus un pigment negreu,am lipit pleoape pe faruri si autocolant pe stalpii usilor.
Comment