AB 21 JAN Prestige PH2 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"geo" scrie clar in postul cu pozele ca azi am ridicat masina pe la ora 15 de la TURDA.
    "kalimera22" multumesc la fel, si mie imi place interiorul, te face sa te simti mai special, si imi place ca nu am motorizarea in spate, asa nu stie nimeni ce se ascunde sub capota

Comment

pai si ce daca ai ridicat o azi?
      sa ti traiasca!
      ai presuri la picioare sau nu?)
      sigpic

Comment

de hartie colegu , in rest nimic, cadou am primit un breloc cu DUSTER, va pun poza maine

Comment

mor dupa interioru asta de prestige, da inteleg la o versiune mai medie la care dai in jur de 7000 de euro sa nu ti dea anumite chestii, da nici la versiunea de top sa nu ti dea presuri e bataie de joc..motor super fiabil, masina buna, da au lipsuri mari in anumite domenii
          oricum s o stapanesti sanatos! sa revii cu impresii..numai bine!
          sigpic

Comment

frumoasa ...sa ai grija de ea si multii km cu multe "zero-uri"

sincer prestige-ul ph2 nu prea imi place asa mult la interior ... bejul acela este foarte pretentios
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

S-o stapanesti sanatos! Culmea, interiorul cel bej (care mie unu chiar imi place, desi intr-adevar e mai pretentios) se asorteaza cu "presurile" Glumesc, neaparat presuri ca altfel va fi vai de mocheta...Spor la kilometrii!
              Last edited by andrushk_mib; 18 September 2010, 01:26. Reason: Automerged Doublepost
              If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Off, sa o stapanesti sanatos, foarte bun motorul, sa ii faci rodajul ca la carte!! Frumos interiorul, ca al lui taicameu dar vezi ca e pretentios rau fara huse.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

frumoasa culoarea s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea :_
                  sigpic

Comment

Originally posted by EugenJan21 View Post
                    "geo" scrie clar in postul cu pozele ca azi am ridicat masina pe la ora 15 de la TURDA.
                    "kalimera22" multumesc la fel, si mie imi place interiorul, te face sa te simti mai special, si imi place ca nu am motorizarea in spate, asa nu stie nimeni ce se ascunde sub capota
                    "Mai special"? Hai las-o Omule, e bej, nu-i piele. Doar bej....Bej, bej.
                    Ce sa ascunda sub capota? 105 ponei lesinati?

PS: o lua ca pe-o ofensa, doar incerc sa te aduc cu picioarele pe pamant.
                    Last edited by Cezar; 18 September 2010, 13:14.

Comment

Fiecare are dreptul de a se simti mai special in masina sa ! Sa o stapanesti sanatos !

Comment

cezar are intr un fel dreptate..ideea interiorului e destul de eleganta dar plasticu tot de 2 bani e..si motoru e bun da e cu mult sub alte motoare in aceasi configuratie, da o sa si faca treaba cu brio sa nu ti para rau
                        sigpic

Comment

Mai conteaza? Majoritatea au 1.4 MPI, fara suparare dar masina mi se pare mai mult decat ok iar ca sprint face destule masini, pentru caroseria asta 16v-ul este mai mult decat decent, ce-i nou e nou si frumos, sa o stapanesti sanatos inca odata!! Foarte buna alegere, cu interiorul ramane la aprecierea fiecaruia, mie-mi place atat in negru cat si in combinatie cu bej.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

eu am zis "sa nu ti para rau" in ideea ca chiar sa nu i para ca e o alegere buna )
                            n are rost sa ne bagam in polemici acuma degeaba, ca masina e buna si oricum nu cred ca exista alte modele in clasa ei s o bata la fiabilitate
                            cat despre combinatia cu bej, pretentioasa sau nu, arata super..trebuiau sa bage pe toate modele si pe prestige ceva imbracat in piele asa ca idee..eu nu inteleg o chestie..pe preferance insertiile alea de pe bord sunt culoare carbon si arata bestial si pe laureat le au facut negre, absolut banale ...
                            Last edited by - Geo -; 18 September 2010, 18:09.
                            sigpic

Comment

Sa o stapanesti sanatos amice,sentimentul acela cand iti iei masina noua e de neegalat.As vrea sa`l retraiesc .
                              Satisfac blonde pe gume Turbo.

Comment

Nu-ti face probleme de gume!
                                Sa o stapanesti sanatos fara nicio zgarietura!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google