If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"geo" scrie clar in postul cu pozele ca azi am ridicat masina pe la ora 15 de la TURDA.
"kalimera22" multumesc la fel, si mie imi place interiorul, te face sa te simti mai special, si imi place ca nu am motorizarea in spate, asa nu stie nimeni ce se ascunde sub capota
mor dupa interioru asta de prestige, da inteleg la o versiune mai medie la care dai in jur de 7000 de euro sa nu ti dea anumite chestii, da nici la versiunea de top sa nu ti dea presuri e bataie de joc..motor super fiabil, masina buna, da au lipsuri mari in anumite domenii
oricum s o stapanesti sanatos! sa revii cu impresii..numai bine!
S-o stapanesti sanatos! Culmea, interiorul cel bej (care mie unu chiar imi place, desi intr-adevar e mai pretentios) se asorteaza cu "presurile" Glumesc, neaparat presuri ca altfel va fi vai de mocheta...Spor la kilometrii!
Last edited by andrushk_mib; 18 September 2010, 01:26.
Reason: Automerged Doublepost
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Off, sa o stapanesti sanatos, foarte bun motorul, sa ii faci rodajul ca la carte!! Frumos interiorul, ca al lui taicameu dar vezi ca e pretentios rau fara huse.
"geo" scrie clar in postul cu pozele ca azi am ridicat masina pe la ora 15 de la TURDA.
"kalimera22" multumesc la fel, si mie imi place interiorul, te face sa te simti mai special, si imi place ca nu am motorizarea in spate, asa nu stie nimeni ce se ascunde sub capota
"Mai special"? Hai las-o Omule, e bej, nu-i piele. Doar bej....Bej, bej.
Ce sa ascunda sub capota? 105 ponei lesinati?
PS: o lua ca pe-o ofensa, doar incerc sa te aduc cu picioarele pe pamant.
cezar are intr un fel dreptate..ideea interiorului e destul de eleganta dar plasticu tot de 2 bani e..si motoru e bun da e cu mult sub alte motoare in aceasi configuratie, da o sa si faca treaba cu brio sa nu ti para rau
Mai conteaza? Majoritatea au 1.4 MPI, fara suparare dar masina mi se pare mai mult decat ok iar ca sprint face destule masini, pentru caroseria asta 16v-ul este mai mult decat decent, ce-i nou e nou si frumos, sa o stapanesti sanatos inca odata!! Foarte buna alegere, cu interiorul ramane la aprecierea fiecaruia, mie-mi place atat in negru cat si in combinatie cu bej.
eu am zis "sa nu ti para rau" in ideea ca chiar sa nu i para ca e o alegere buna )
n are rost sa ne bagam in polemici acuma degeaba, ca masina e buna si oricum nu cred ca exista alte modele in clasa ei s o bata la fiabilitate
cat despre combinatia cu bej, pretentioasa sau nu, arata super..trebuiau sa bage pe toate modele si pe prestige ceva imbracat in piele asa ca idee..eu nu inteleg o chestie..pe preferance insertiile alea de pe bord sunt culoare carbon si arata bestial si pe laureat le au facut negre, absolut banale ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment