Schimba-i lamele de la stergatoare, nu-ti va parea rau.
AB 21 JAN Prestige PH2 1.6 16v
Collapse
X
-
-
on-topic: sa ti iei covorase gen tavita din cauciuc si stergatoarele putin mai lungiLast edited by crististreulea; 19 September 2010, 12:44.sigpic
Comment
-
multumesc de urari colegi, la fel si voua ! de citit am cam citit mult pe forum, de un an jumate am invatat destul, si in special il admir pe "SB 75 VYP" daca nu ma insel, am vrut si eu culoarea lui dar nu mai exista in paleta de culori. oricum imi place si a mea, singurul lucru care nu imi place sunt capacele boxelor de pe spate !!! urate rau fata de cele de pe fata. in rest de stabilitate, motor, cutie sunt super multumit, motorul deabea se aude, servo mi se pare ca merge cam greu (gen BMW) dar e super ca nu e foarte sensibil.
OFF TOPIC: a voastre au senzor la centura ??? ca la mine nu se aprinde
in prezent 144 km
Comment
-
n au senzori de centura astea facute la noi...si ti au dat teapa cu culoarea, exista..asta am patit si eu, sunt dealerii jegosi ca sa vanda mai repedeVYP a facut niste chestii misto, dar nu se imbina toate cum trebuie, parerea mea
sigpic
Comment
-
Frumoasa,multii km fara probleme incontinuoare
Comment
-
"LOGANU" mi-a fost mai aproape la Turda
ms tuturor de urari
acum teapa-neateapa cu culoarea nu imi pare rau pentru ca imi place la nebunie si asta, si in plus atrage privirile deoarece e unica in oras (si unicul prestige din cate stiu). in rest sunt foarte multumit de toata masina, calitatea sistemului audio foarte buna (parerea mea), farurile nota 10, pozitie de condus confortabila + vizibilitate buna (mai putin cand parchezi cu spatele, dar bine ca ma stiu din oglinzi), si imi mai place ca e antifonata destul de bine (din nou poate numai parerea mea) dar vorbeam cu cineva care era afara din masina, eu fiind cu usa deschisa iar cand am inchis usa nu l-am mai auzit, un plus au si geamurile cu tenta de culoare (e mai relaxant pe soare). cam astea sunt parerile mele deocamdata si sper sa nu se schimbe odata cu km. si inca ceva: am filtru de polen din fabrica
PS: cum pot intra in posesia unui sticker cu www.loganclub.ro pentru luneta ?
Comment
-
salut, scuzati de pauza facuta dar tot cu lucru si nu prea am avut timp si NET !!! si acum va scriu din Franta, in fine... intre timp mi sa si inmatriculat masina si din pacate nu au avut AB 21 JAN ci AB 21 EUG, pun si poze. deabea astept sa ajung acasa si sa ii pun ceva imbunatatiri.
as vrea sa imi spuneti cum se comporta cauciucurile BARUM pe zapada ??? prin decembrie cand ajung acasa sigur o sa fie zapada si sa nu fac vreo traznaie, oricum vreau sa imi iau 4 genti de tabla ( apropo daca stiti ceva preturi ) si sa o incalt cu cauciucuri de iarna ( vreo referinta, michelin, conti....etc).
PS: pot sa imi schimb numele treadului, sa fie AB 21 EUG in loc de JAN ???
va multumesc colegii, sa aveti drumuri bune
Comment
-
Salut,arata bine Prestige-ul.Sa te bucuri de el.In privinta cauciucurilor,tot Barum am si eu.Am fost putin dezamagit la inceput dar m-am impacat cu gandul.Iarna se comporta multumitor,la cauciucuri ma refer,depinde ce ganduri ai.Normal ca nu se compara cu niste cauciucuri de iarna,dar daca vei conduce prudent merg si astea,La mine e a 2-a iarna.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment