Bv O8 \/DE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• rmj aia cu hummerul este o gagica... nu ai ce sa ii ceri e si blonda la propriu si peste e si buna ...

la mine inelul are clenci aia 2 din fata rupti daca trag de ea se ridica...

cmd merci

ps absent la pompa sunt de 10 zile imediat... RAt-ul cica revine in actualitate si rog soferii de pe 5 sa dea drumul la caldura
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• si la mine e lavabila treaba cu rat-ul . un abonament pe toate liniile de o zi costa mai putin decat 1 litru de benzina (care il consum pe traseul acasa-colina-acasa).

bag benzina dar mai rar, tu iti permiti sa nu bagi (stim noi de ce). dar maine s-ar putea sa o intind la bucuresti asa ca alta solutie nu-i. cu apa nu merge motoru' .
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• nu mai bag benzina sa am bani de tunning ...

am o lista uriasa cu ce trebuie sa scimb/inlocuiesc/up-grade la masina asa ca...

Comment

• din pacate vineri seara am constatat ca vde-ul s-a imbolnavit subit...

astazi a fost la doctor care a dat verdictul... pompa e pa...

si pe langa alea daca tot e la caldurica...
          capete de bara schimbate
          actuator capota fata dat jos si mutat in alta parte bine ascuns...
          si putin smirghel pe capota spate...

restul e VDE :P
          Attached Files

Comment

• frumusica masina.imi place ca ai un tuning cu gust si nu prea strident.drumuri bune si fara evenimente sa ai
            Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• cati km ai? la mine a dat semne pompa de apa la 48000. acum am aproape 58000 si schimb distributia si pompa de apa sapt viitoare. cum se comporta la tine?
              Last edited by B 83 RMJ; 31 January 2011, 21:13.
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• esti activ..
                sigpic

Comment

• papavlm ;)) nu prea e tunning... mai mult o personalizare... in drumul spre tunning :d...

rmj pompa de apa am schimbat-o la 60000 cand am facut distributia... acum am 80000 si a picat asta de servo :|...

necunoscut nu iti doresc activitate dinasta :|... dar daca te referi la capota pe spate multam fain ;)... poti sa imi faci o vizita maine :P... cred ca o sa fiu pe langa ea pana pe la 7-8 seara

Comment

• astazi vde-ul a fost resuscitat cu o pompa de servo funtionala datorita unui loganist breasovean... mai rar vezi asa ceva...

cateva poze cu acoperisul portbagajului...

maine daca este timp eleronul si poate un finisaj cat de cat si in cateva milioane de zile si vopsitul...

mai sunt poze dar un pic mai tarziu sau maine...
                    Attached Files

Comment

• incepe sa prinda forma bafta in continuare
                      DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                      sigpic

Comment

• hai ca o sa iasa brici spor la treaba asteptam rezultatu final
                        ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• cine a fost binefacatorul?
                          cand iti bagi capota la vopsit ma anunti si pe mine....ma intereseaza pretul vopsitoriei
                          sigpic

Comment

• spor la treaba
                            Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

• goofy forma are... conturul lipseste

emilian treaba merge incet... dar usor usor iese cumva cumva...

necunoscut binefacatorul pentru mine sunt eu...

scriosteanuc ms

si alte poze de ieri si de azi...

schimbatorul a mai primit o bucsa... acum e mai la stanga si un pic mai spre spate... (e deja pe masina si vopsit)

am refacut suportii de la bara stabilizatoare (nu se stie daca vor ramane nici astia ca e al 3lea set deja...)

si antena a luat-o vantul...
                              Attached Files

Comment

• bun bun pana acum da sa numi zici ca faci si plafonu (asa circula nis zvonuri ) )
                                ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google