respect ca le faci cu mana ta, da bad boy-ul nu mi place, e original da nu iti dai seama decat de aproape..e semi bad boy ) ai invatat singur sa lucrezi cu fibra si chit sau ai avut de unde studia?
Bv O8 \/DE
Collapse
X
-
mersi pentru aprecieri si nu numai ...
1 badboy-ul l-am facut cum mi-a placut mie ...si cu un scop sa scap de pleoape si sa aibe o "forma"... stiu ca prin bad-boy se intelege tipic taiat din colt in colt ...dar fiecare il face cum ii place ...
2 in fibra am mai lucrat ... la cazi de baie si chiuvete ... iar cu chit nu e greu doar iti trebuie rabdare si mult chit ... nu am stricat prea mult
3 imi place ca tot ce fac sa fac cu mana mea ...si cum imi place ... dupa cum se stie mesteru mai umbla un pic la proiectul initial ... deci prefer sa fac cu mana mea ... ce isi face omu cu mana lui e lucru manual ..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
pozele cu bordul in 2 culori ...
maine filmuletul cum se schimba culoarea..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Originally posted by Tudor View Postunde ai pus butonul ? se face usor ? ( pentru cei cu experienta ma refer )
sa redea culorile cum trebuie si uniforme trebuie alimentat din alta parte ...eu momentan pt test am furat lumina de la ecran ... se si vede ... dar pentru inceput nu e rau ... o sa fie gata peste cateva zile ca momentan nu am timp ...Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Originally posted by unknown View Postfrumos albastru, insa eu nu vad utilitatea folosiri a doua culori, e sufienta una si lucrata calumea, mai ai de lucrat la ace si la limitare..spor in continuare si asteptam un rezultat bun...Numai bine..
si daca vrei si tu asa e mai scump ca doar ne stim"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
daca ai pleoape da ...eu nu am si e mai usor ...
nu sunt legate pe pozitie ... e un modul mai complicat si se aprind cand pun contactul nu e greu de facut ...leduri sa ai ... eu am doar 3 si se vede cam slab ... am modul de 12 led in casa tot asteapta sa urce pe masina ...dar alte prioritati acum ..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment