If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bineinteles ca am gandit inainte sa ma apuc de treaba si am lucrat intr-un garaj fara borduri ...ca altii colegi isteti au lucrat in garaj pe calan si a trebuit sa ridicam de ea sa o scoata afara :d ... ..
acum nici a mea nu mai intra in garaj ...
pui biscuiti intre dinti si ii impingi usor cu degetul ...arcurile fac restu' ... belea ...mai trebuie lucrat un pic la faza cu viteza prin gropi sau denivelari ... ca nu mai e offroad ... dar e ok in rest ... multumesc don'soarei de la dacia shop pentru promtitudine ...in 10 minute a pus pachetul la curier ...
ma gandesc poate le pun pe alea stock pana la primavara daca se anunta zapada mare dar vedem ...
si ultima achizitie ;)) ... nu se stie daca il montez pe logan;))
azi am fost la o statie itp si am constatat ca franele pe spate tin un pic prea mult decat e normal... 181nm in loc de 120nm cat ar trebui... (nu am reglat repartitorul dupa ce am montat suspensia din lipsa de timp)... si la o franare in curba sau chiar si pe drum drept sunt sanse sa fuga spatele... deci maine am treaba ;)) ...pentru inceput o sa ridic tija de la repartitor cu doar 2 ganguri si dupa mai vedem ;))...
si mai am cateva secrete ce tin de motor... dar pana nu sunt sigur nu vorbesc nimic ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment