Bv O8 \/DE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoasa masina nenea, s.o stapanesti sanatos, dar un lucru nu inteleg, ce proiectoare sunt alea? sunt originale dar ai facut gaura mai mica, sau cum ca nu inteleg
    sigpic

Comment

• nu sunt proiectoare ... sunt "faruri" de fiat punto mai exact faza scurta din far... si am decupat numai cat iese lupa un pic... ..

dar o sa le scot de tot... si pun proiector in far...

asa vreau sa iasa produsul finit ...daca nu ningea azi eram afara si taiam din ea
      Attached Files
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• o sa fie ceva frumos, dar nu prea vad unde ai putea aseza proiectorul ala in far fara sa obturezi lumina beculoui din far
        sigpic

Comment

• am xenon si partea de jos a farului e "neutilizata"... ca fazele ama2 bat in partea de sus a oglindei...

si oricum proiectoarele sunt foarte inguste... 30mm numai...
          Last edited by mc_alienu; 27 December 2010, 13:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• acum am inteles si ca sa fie si mai tare eu xic ca jos sa.i mai pui un set de proiectoare normale, acum depinde cum iti place si tie
            sigpic

Comment

• pai aia e ideea sa "scap" de ele din spoiler ca vreau sa il fac clean...

Comment

• am o idee daca tot vrei sa "astupi" proiectoarele de ce nu maresti un pic grila???
                cred ca daca o lasi asa arata un pic cam ciudat
                DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                sigpic

Comment

• ceva de genul.... am facut ceva repede in photoshop si am lasat stanga cum era ca sa poti sa le compari. daca o lasi asa mi se pare ca arata prea simplu(de parca ceva ar lipsi)
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• nu e o idee rea... nu vreau sa ma apuc prea mult de taiat si reconstruit...

vreau ceva simplu... grila si proiectoarele atat... nu ma apuc sa tai...

oricum ms de idee... daca mai sunt sunt binevenite pana ma apuc de taiat pot sa ma sucesc

Comment

• vino mai des la intalniri sa iti admiram operele

sigpic

Comment

• o sa vin asa peste vreo 2 ani jumate cand imi iau carnetu.inca nu am facut 16 ani. eventual sa il conving pe tata sa vin cu el.
                        ma bucur ca va plac ideile mele.
                        sigpic

Comment

• si daca te referi la mine sa sti ca eu am fost ultima data ...

Comment

• nu inteleg ce vrei sa spui...
                            sigpic

Comment

• skorpionu asta nu stiu cu cine vorbeste cu mine sau cu tine ... cred ca la mine se referea sa dau pe la intalniri

Comment

• foarte frumoasa propunerea lui goofiy, insa e mult de munca
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google