Bv O8 \/DE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mumus- pentru tine pun mai multe poze ... la ce nu am poza o sa le fac si or sa fie aici pentru toate lumea ...
    Narcisuc20- tot ce e pe masina e facut de mine mai putin partea cu "scosul" dungilor pentru prelungirea capotei ...capota pe spate am astupat momentan numai incuietoarea si emblema dar va fi clean si cu eleron integrat ...e vopsita cu spray-ul momentan
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

CataLiNNN- filtu sport
      Attached Files

Comment

Asta am vazut,mai multe detalii...Cat ai dat pe el,si,e vreun alt feeling?Ma bate gandul si pe mine.Mersi.

Comment

Tot cu spray vreau sa fac si eu si vreau sa scot si siglele cu ce ai chituit in locul emblemei? sfaturi ideei ceva accept orice!!!

Comment

CataLiNNN- nu mai stiu cat am dat pe el oricum a fost ieftin pana in 25 de euro ...e luat din italia prin 2007 ...acum e mai ieftin si la bani astia gasesti mau "bune" ...feeling ce sa zic ...zgomot... putere nu simt ..poate un pic de cuplu 2-3 nm insesizabil ...nu te lua dupa aia care vand cu 8-9 cp in + ca e vrajeala ...si mai e ca te pacaleste la viteza ai impresia ca mergi tare ...
            Narcisuc20- e astupat cu stratimat si panza de fibra ...si umplute golurile mici ramase cu chit fibra ...am lucrat 1 zi ca era un pic frig si se usca greu rasina ...
            Last edited by mc_alienu; 10 September 2010, 21:08.

Comment

frumos golanu`
              si bad boy look`u e interesant

Comment

Credca o sa ma apuc si eu de treaba ori o lasa pana la primavra cand e mai cald afara! Mersi de sfaturi!

Comment

mishurs- baietelu asta e un pic mai cuminte :d ...
                  Narcisuc20- cu placere

Comment

da...buna si ideea asta

Comment

Arata super bine masina.Imi plac jantele.Bafta!

Comment

hmmm....cand ne-am intalnit in sighisoara mi se parea ca ai arcuri;))
                        oricum,frumoasa masina,frumoase jante...bad-boy-ul dc nu l-ai facut peste faruri?
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

atunci in sighisoara aveam masina plina cu detoate si era joasa de la greutate ...
                          dupa cum am zis e un baietel mai cuminte ...mie unu nu imi plac alea taiate ... eu am vrut doar sa scap de pleoape care desi am avut mi-se par urate ... recunosc trebuia sa iasa cu 4 mm mai lunga capota... dar e bine si asa rau ...aproape ca nu se observa :d ...
                          si tinand cont ce e facut de mine sunt multumit ..offf modestia asta

Comment

Frumoasa masina,mult succes incontinoare la modificari
                            http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

si daca tot am stat degeaba si nu am fost in stare sa imi montez duzele la spritiere ...am montat un kit xenon 35w 8000k pe un audi ;))
                              6000k in stanga 8000k dreapta...
                              Attached Files

Comment

frumoasa masina! imi plac aceste masini de culoare albastru bronzate....So stapanesti sanatos cu multi km!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google