Bv O8 \/DE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da e frumoasa ...ma simt mai aproape de berceanu ... din 5 in 5 minute imi aduc aminte de el si gropile lui

am colant pe usi ...da doar pe alea din stanga ca lenea a fost mare ... oricum le dau jos ca nu sunt ok se dezlipesc din cauza ca e "folia" de imitatie de folie de carbon :d...

hehe si dupa cum am zis am avut treaba azi ;)) am reglat repartitorul... 130nm acum in loc de 180mn ieri ;))...
    Last edited by mc_alienu; 25 November 2010, 17:12. Reason: Automerged Doublepost
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

bah da ce liniste pe aici... se vede ca a venit frigul :d ...dar tot nu am stat ...
      in sfarsit dupa 3 luni mi-am montat si eu diuzele la ...
      Attached Files

Comment

oooooo detalii domnu' : de golf ? ai bagat fibra pe capota? cum bat ? cat costa? cum le-ai prins ?
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

capota e facuta cu fibra de sticla...
          diuzele sunt de skoda octavia...
          arunca apa destul de bine... daca avea presiune mai mare era mai bine... dar la tara merge ...
          au fost 34 de lei ambele...
          am decupat un pic din grila si au intrat perfect...
          partea nasoala e ca nu se gaseste incalzire pentru ele separat... ca pe skoda sunt si incalzite sa nu inghete...

Comment

cu parere de rau ai dat mult pe ele. de ce nu intrebi, la skoda langa ghimbav sunt cu 13 lei bucata pe factura.

Comment

:d si drumul pana acolo? .. tot asa ieseam ...

Comment

oare nu se poate face ceva sa ai stropitorile pe stergatoare ca la mercedes. mi se pare mult mai elegant .dar si asa e foarte bine bravo
                DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
                sigpic

Comment

se pot face ca sunt masini care au... eu am vrut sa le pitesc ;)) ca sus pe capota ingheata... si nu mai zic pe stergator ...

Comment

cum vrei tu ca doar e masina ta.... faina masina sa ai grija de ea.
                    apropo iarna nu iti intra zapada acolo???? ca la mine sincer e gheata nu zapada.
                    sigpic

Comment

• dar daca o luam asa peste tot intra si pe capota... si acolo... si pe stergatoare...

si acolo trebuie doar sa fac cu degetelul 2 gaurele...ca nu intra zapada pana la ele sa le astupe ;))

in primul rand eu le-am pus acolo ca am vrut sa scap de ele de pe copota ca am astupat gaurelele alea2 ;))...

Comment

• frumoasa masina sa ai grija de ia si spor la modificarile propuse pentru la anu

Bafta;)
                        sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

• poate si mai repede ca sunt in concediu pana pe 3... deci am timp de ceva 5 zile...
                          prima modificare de la anu e sa imi fac asigurare ca expita pe 5 ...

Comment

• iti fac eu daca vrei
                            sigpic

Comment

• misto treaba cu duzele..fa o poza cu traseul la futune sa vedem pe unde leai tras..
                              sigpic

Comment

• @goofy... daca te referi la asigurare are cine sa imi faca sorry...

@unknown... nu am poza dar sunt trase pe sub grila neagra... nu e nici o smecherie acolo...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google