Originally posted by - Geo -
View Post
Bv O8 \/DE
Collapse
X
-
-
florin_dnf corect... e ambalat asa doar sa se vanda in reprezentantele dacia... ca doar nu bagau cu numele de elf...
mai pe romaneste se lauda cu vaca vecinului...
am neamuri la lubrifin... "stie ele ce stie..." ...
si plus de asta scrie dacia si e mai scump ... deci mai bun"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
90 de lei a fost... daca e blocat pe inchis(e intinsa tija la maxim) se poate deblaca cel putin teoretic... al meu s-a blocat cand am avut masina incarcata si nu am cum sa il deblochez... asa ca am luat altu...
astazi am facut si eu o lista cu ce am in gand sa "turbez" la masina...
printre altele:
cele deja stiute... repartitor, lichid servo, capete de bara....
montat bara stabilizare pe fata(trebuie doar montata)
bara stabilizatoare spate...(e pe vine)
terminat capota spate cu eleron si o surpriza de pantelimon....
asezat esapamentul ca l-am agatat....
dat jos proiectoarele si puse altele mai mari un pic dar tot cu lupa...
terminat atifonarea... (usile sunt deja gata...)
si multe alte maruntisuri si nu numai...
restul surprize... ...
un fleac..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
astazi am mai facut o boacana... ;)) cica se poarta pielea..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
eu caut o imbracaminte din aia de la schimbator ca la a mea i-am rupt inelul prin noiembrie cand m-a pus muma padurii sa il demontez, si cum afara era frig, inevitabilul s-a si produs...
ai trecut azi pe colina ca vantu` pe langa mine .Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
inelul e rupt si la mine dar nu in asa fel sa nu il mai pot folosi ...
da si te-am injurat ca s-au creat transee si fereasca sa imi alunece spatele ca am roti duble si nu incap mereu pe urmele alea..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
te lauzi cu statut VIP si acces pe la bariera. asa ca te rog frumos sa circuli ca vipii, doar pe acolo plus de asta eu eram pui, pe langa ala cu hummerul h2 care era mai in spate. si plus de asta, intr-o zi 'obisnuita' abia daca incapi pe acolo. si eu pe colina merg cu masina doar cand am treaba, ca in rest merg pe jos. cu masina ocolesc prea mult, si ajung mai tarziu decat daca as merge pe jos.
inelul ala asa e si la mine, sta si asa dar il stiu eu 'defect' si imi sta pe creier. trebuie sa il schimb. cred ca ma duc si imi dau comanda la dealerDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment