daca nu dai nici un semn, veneam sa te ajutde luni sunt liber sa te ajut, poate reusesc sa mai mesteresc si eu masinuta mea...
Bv O8 \/DE
Collapse
X
-
Originally posted by mc_alienu View Postcine sa isi faca prietena... vde-ul sau eu ??? ...
plasticele le-am luat un pic la smirghel de 600 sau 800 nici nu stiu de cat... dar oricum destul de fin... fara sa insist prea mult pe ele... sters bine cu diluant... putintel primer de plastic... o mana de vopsea de mantuiala sa se inegreasca putin le-am lasat fix 312 secunde dupa care am dat un strat negru... dar nu prea mult sa acopar tot o data... am mai stat iar fix 311 secunde de data asta... si am mai dat un strat de vopsea perpendicular... si dupa ce am mai asteptat un pic... am dat un stat de "finisare"...
nu am frecat prea mult la ele ca am vrut sa ramana texturate...
daca tin sau nu o sa vedem....
din cate imi amintesc nu te cheama vde deci de vde vorbeam. ca o sa 'ie' mai chipes fara numele mamei pe bara fata (si pe portbagaj).
eu nu vreau smirghel, vreau sa ramana exact asa cum sunt (deh...lenea mare. ma dispera munca migaloasa), asa ca o sa ma straduiesc sa le curat bine si sa le degresez, dupa care primer si vopsea. si nu in ultimul rand...speranta ca nu se va decoju (la altii in 3 ani nu a crapat vopseaua).
ps. sunt curios cum o sa faci capacele de la roti 'clean' singurul loc unde mai scrie dacia la exterior. pentru interior mai vorbim .Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
capacele la roti daca le mai las pe masina o sa se stearga ele singure ca mai am doar 3... unu e pe undeva... el stie unde...
si eu am plastice in interior vopsite cu spray-ul de acum 3-4 ani... nu a carapat nimic si nici zgariate nu sunt... unele dintre ele ma refer la manere...Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
cateva poze de azi... timp scurt... si alte treburi la alte masini...
1 s-a umflat destul ;))
2 din repertoriul "ce e prea mult strica"... am facut loc la zgomot... (urmeaza intarita inapoi...)
3 inca un pic si e gata...
4 nu intrebati cum vreau sa iasa pentru ca nu stiu... ...
multe altele sunt pe sfert/jumatate gata...
si multe altele asteapta ziua de salariu ..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
sa am loc sa imi montez damblalele ... o sa vina o rama metalica destul de rezistenta si peste o bucata de PAF de 25mm...
si cred mai mult ca sigur ca si alta polita...(ma refer la mocheta...)
mai departe vedemLast edited by mc_alienu; 10 February 2011, 22:57."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
multi ar vrea sa aiva proietoare....si tu renunti la ele?
Comment
-
eu vreau sa imi pun unele ffff mici in far... ca la bixenon partea de jos la oglinda e "nefolosita"...
si cica arata ma fanci fara
nicu e spuma momentan... vrea sa imbrac in fibra de sticla si chit cat mai putin daca se poate deloc... asta in cazul in care iese... ca e ultima pe care o fac"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
salut ... imi poti da si mie cateva detalii pe pm cum ai realizat aceea prelungire din spuma ? multumesc anticipat si ... bafta cu proiectul!
Comment
-
teoretic e usor de facut... practic e mai mult de munca decat se crede ... daca ar fi sa mai fac la altcineva... as zice nu
mai ales daca e unu ca mine care nu stie cum vrea si nici cum o sa iasa..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
detalii prea multe nu stiu ce as da ca nu sunt in masura a invat pe altii ... ca e primul care il fac ... si penultimul ...
daca iese "bine" il fac si pe cel de pe spate...
si eu acum invat... pe masina mea ..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
azi chiar nu am prea facut nimic... m-am simtit "prost" toata ziua... probleme de combustie interna
polita de la luneta e gata trebuie prinsa gaurita si puse "accesoriile" pe ea...(pt poze era prea putina lumina si nu am blitz la telefon...)
putintel smirghel pe bara... pana e gata mai dureaza... greu cu forma... ca nu sunt satisfacut... dar partea buna e ca mai am 2 tuburi mari de spuma
si daca sunteti interesati va indic data zilei mele de nastere pentru cadou (poza 2)"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment