lsd`uri misto misto
Bv O8 \/DE
Collapse
X
-
Comment
-
inca nu stiu ce sa ii fac... dar presimt ca ma iau dupa vorba ta si dau jos de tot... si las astupate doar proiectoarele...
sincer nici mie nu imi place asa... de aia am stat sa ma gandesc...
vedem pana diseara ce tiganie am facut"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
mici prostiute...
1 am terminat capacu de al rezervor...
2 am dat jos tigania aia de "prelungire"... arata nasol vb lu' mateo...
3 si 4 aproape de "perfectiune" dar mai are un pic de asteptat ca nu mai am rasina pentru fibra si mai dureaza 2-3 zile pana fac rost...
5 am retusat mici gaurele si am dat iar cu grund...
daca e totul ok si nu mai gasesc nici o gaurica poate marti miercuri cade si niste vopsea pe ele..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
putine cuvinte...
nu sunt multumit de rezultat... :|...
dar la tara merge...
ultima e la caterinca... colegii astia..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
si bara fata?cand e gata?capota spate e vopsita cu spray?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
bara fata mai asteapta ca nu am inca rasina....
e vopsita cu pistolul... a iesit ok... doar ca s-a gasit unu curios si nu a pus mana... doar niste praf in colt... cred ca iese cu smirghel de 1000 sau mai fin...
am dat mai mult decat trebuia vopsea... ca nu am dat lac si intentionez sa nici nu dau;)) pentru ca nu stiu daca o las matuita sau lucioara..Last edited by mc_alienu; 16 February 2011, 20:09."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment