colanteaza-le ma
Bv O8 \/DE
Collapse
X
-
mishu cum crez ca tine colantul pe plasticul ala poros ? ... eu am pus pe stalpi din fata, si nu a tinut
Comment
-
mai am un pic si termin si proiectoarele ;))...
trebuie refacut suportul de la bec... no big deal...
la final o vopsea neagra si sunt mai ceva ca noi ;))"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
si cam asa ar trebui sa lumineze...Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
cati dintre voi ati sta in cap pentru un coleg de munca ???Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
incercai sa il imiti pe nenea strulea cand monta filtru de polen ...ce face omu pt twitere )Last edited by emilian_LLX; 23 February 2011, 22:06.ala cu ned 4 sped ... sigpic
Comment
-
Din pacate multe trebuie sa astepte din cauza vremii...offfff!
O intrebare am si eu la tine...cum ai facut instalatia de xenon pe marche-arriere?
Eu am pus un releu de 20A si am luat + permanent de la alimentarea statiei.Firele de la becul de marche-arriere alimenteaza bobina releului...si cam asta e...Nu stiu de ce aseara cand am mai probat o data instalatia mi s-a ars siguranta de marche-arriere care era de 20A...sa fie din cauza releului de 20A ?sigpic
Comment
-
+ l-am luat tot asa din puntea pentru statii... trece prin releu pana la + xenon...
de la stop am luat comanda de pe marsaliere pana in comanda la releu...
- de la xenon si - de la comanda releu l-eam prins pe surubul de masa de la stop...
pe comanda releu am siguranta de 5 amp (ramasa de la senzorii de parcare) iar pe xenon nu am siguranta... dar buna idee da imi pun ca atunci nu am avut la mine si am uitat de ea..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment