pui leduri la roata ?
Bv O8 \/DE
Collapse
X
-
nu pun leduri la roata... inca
sunt asezate in "graba" pentru ca nu sunt sigur ca vor ramane pe masina... dupa cum am zis urmeaza unele noi nelacuite... si cu ledurile dispuse in alta forma pentru efect maxim ;)) (ma laud singur)
o sa pun si eu mai putine leduri... pe preferat piranha de 5 mm... vreau numai 6leduri ca e indeajuns...
dar vedem de la vorbe la fapte e drum lung... momentan astea sunt "perfecte"..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
astazi cu un pic de timp liber irosit pe prostii, am zis sa mai stric ceva...
am dat aparatorile de noroi jos... si am "tras" 3-4 cm de spoiler sa fie mai "lat"...
in ambele parti e la fel doar ca am poze doar de pe o parte"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
din prosti in prosti... am vopsit etrierii...
pentru cei ce cunosc, nu e numai vopseaua... ci ne-am dat pe ventilatoare...Last edited by mc_alienu; 21 May 2011, 14:54."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
cu tupeu mult ....
l-am desfacut si am "adaugat" acolo o tziganie de plastic...Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
in afara de un surub celelalte sunt date toate in gaurile care se prindea spoilerul de carenaj :P :P :P
daca dublam de 3 ori iesea cam asa 1.6 + 1.5 + 1.4 = 4.5l 3w12 24v + ceva fum ca unu e diesel"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment