felicitari si :
Bv O8 \/DE
Collapse
X
-
heheee ete de am stat azi in casa...
..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
-
frumooos ... se vad maaxim stopurile, ... clar stopurile stock custom nu se compara cu cele de la mega drive, street strom etc
Comment
-
-
-
-
s-a gasit ledman (dragman) sa rada de noi ...
plantatii mateo plantatii... la mine 410 la tine tot pe acolo ca numar... si inca mai am de pus cateva pe ici pe colo...
momentan le-am lipit cu silicon... si nu de apa, o sa le desfac (o sticla e lipita stramb ...) sa le vopsesc pe interior orice culoare numai "argintiu" nu le las... si sper ca se gaseste un adeziv ceva pentru ele inca nu m-am documentat...
spre surprinderea mea, fara sticle la soare nu prea sunt excelente... dar cu sticla, care e putin ondule... se vad chiar ok...
am aparatul foto putin plecat ;)) cu telefonul nu se intelege nimic din poze... dar revin cu poze si un filmulet ceva pentru toata lumea...
in poza... pozitia, ceata si mers innapoi... era si frana dar pana am iesit din masina s-a stins...Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
totul e semi-original de logan ... e sticla care o sti nimic umplat la ea... se vede asa ca in poza inca nu curatasem "scoch"-ul de pe ele...
care sare cu un aparat foto? ...nu telefon ca trompeta am si eu"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment