priveste partea buna nu are cum sa iti mai sparga masina folosind cheie )
Bv O8 \/DE
Collapse
X
-
Da!..daca vor, folosesc o piatra de bujie ))))
Sa speram ca nu este cazul
Hotul dava vrea sa fluiere, fluiera)))sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
nairod la ce bani m-au ajuns modificarie pana acum sau la ce bani ma ajunge cu masina toata vopsita ?
CostyLogan cand mi-au facut baietii curat in masina au fortat chederul cu surubelnita... geamul nu a cazut ca aveam folie si au intepat folia si au ridicat de tamburus... cam asa au procedat... de atunci am renuntat tamburusi din fata de usa (aia care te inteapa cand pui cotul sprijinit pe fata de usa) acum si incuietorile de pe afara... (la mine oricum aveau tijele scoase) si o sa imi pun folie innapoi pe geamuri (cea mai deschisa)
matheo66c hoti intotdeauna or sa gaseasta metode... iar daca nu iti sparg rotile zgarie masina..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
si nici azi nu am stat degeaba... am inceput sa lucrez la un "modul" cu 3 module integrate ;)) 2 pentru usi stanga/dreapta si un montaj cand deschid masina sa alimenteze un buton de "panica" si cand inchid masina sa taie alimentarea din el
2/3 e gata... momentan e doar modulul de la o usa si modulul magic pentru butonul de panica maine si modulul de la usa dreapta
toate vor fi comandate din telecomanda"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
nairod inca nu pot sa dau o suma anume... tot pana acum m-a costat sub 100lei... fibra, chit fibra, chit poliester, indreptat (mai e un pic de munca la manere)... sunt facute de mine cam toate... bandourile sunt indreptate la un amic atat... de vopsit o sa o vopsesc toata la cineva care se pricepe...
usile din spate sunt gata cu deschidere din buton si difuzoarele la locul lor ;))...
si un pic din "fata de usa" din dreapta fata... teste sa imi dau seama cum vin pe usa si cum se aseaza cum se aude... si mai e mult de munca... nu pun fetele de usi innapoi ca trebuiesc taiate si nu ma grabesc sa fac asta inca...
so... continuam..."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
initial am vrut sa pun 1 de 20/25 unu de 13 si tweeter... dar am renuntat la idee... as vrea sa ramana astea pe cd-player nu pe statie... desi cred ca si asa statia o sa fie legata la ele... mai vedem inca nu sunt 100%sigur ca imi plac"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
vrei sa iti fac cadou un ciocan deala din autobuze...ciocan de urgenta...si un colant...in caz de pericol sparge-ti geamul. da la cat de sanatos esti...nu m-as mira sa faci iesire prin podea...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
cum ai reusit sa pui boxele pe spate (usi) ... ai pus si suportii de plastic ?sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
Comment