Bv O8 \/DE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• te-ai bucura mumus daca as avea nevoie de ciocan??? ca nu inteleg logica :P

razvan pe tine te asteapta modulul ;))

felye sunt prinse de un inel de lemn si capacele sunt prinse de fata de usa... daca dau fata de usa jos capacele raman pe ea si difuzoarele pe usa... daca pui alte capace ai sanse sa nu mai deschizi geamul cum am patit si eu ca era prea inafara.

sa revenim ;))

azi am montat modul pentru ambele usi din fata sa se deschida din telecomanda... modulul care permite/intrerupe curentul cand armez/dezarmez alarma... poze nu am facut sa nu vada mumus cum se deschide usa
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• mumus vede tot
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• dupa atatea zile de stat degeaba... am mai lipit acilea niste fire la butoane... pentru usi, cb, subwoofer on/off...
        Attached Files

Comment

• Salut am vazut aseara masina pe Lunga ara super.
          Dupa ce finalizezi sa ne spui cat costa curatatul usilor si portabagajului.

Bafta si spot la treaba

Comment

• rdl masina e aproape in fiecare zi pe lunga... nush stiu cat costa ca sunt stricate de mine...

am pus si balena pe tocuri... am dat de prima zapada numai bine ca am pus rotile de iarna ca si acum impingeam la masina...
            o usa a inghetat bine ca se deschid 2 din telecomanda... si o mica crapatura pe plafon unde era antena... minor...

si munca in progres...
            Attached Files
            Last edited by mc_alienu; 17 October 2011, 19:21.

Comment

• ce faci tu?..lambo dors...

ce geana de soim am))))
              Last edited by matheo66c; 17 October 2011, 19:29.
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• yea...
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• la ora asta cineva aschiaza la ele ... incet dar sigur...
                  Last edited by mc_alienu; 17 October 2011, 19:36.

Comment

• sa imi dai si mie sablonu ca sa ma pot juca si eu la strung chiar ma gandeam ca daca iti ingheata usile cum le vei mai deschide...
                    sigpic
                    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• din fericire nu de la frig a ramas usa blocata... curiozitate prostilor care au bagat mana pe acolo sa vada ei cu mana lor si au tras de tije... dupa ce pun fetele de usi nu o sa mai fie problema asa mare...

nu poti face la trung decat axurile... restu sunt taiate la plasma aproape de cota si dupa la cnc...

Comment

• se fac nu-i problema...tu sa imi dai sablonu sin 1-2 zile sunt gata ;)
                        sigpic
                        http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=fPJzhTi47LE daca nu o faci asa nu ai facut nimic.

Comment

• inca un pic si ajung si acolo ... prea prea de tot ...

Comment

• da ce ma la tine ninge deja ? :O
                              http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

• a nins si in brasov un pic... dar in bran daca nu aveam cauciucuri de iarna sambata acolo stateam pana azi...

si inca juma de ora libera am mai avansat un pic... 2 opritori pentru usi...
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google