Bv O8 \/DE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o sa imbatranesti pana e gata

modulul cu 24 merita incercat...
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• da bre, dar amu am observat ca are lungimea si latimea la fel... deci nu intra.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• salut loganul arata foarte bine imi place aproape tot ce are pe el succes in continuare!;)
        MY CLA

Comment

• atat pentru azi ...
          Attached Files

Comment

• Salut...o sa iasa frumos bara..abia astept sa o vad terminata(bara)..bafta in continuare..

Comment

• a iesit bine sebi..am vazut-o la mihai...pe a mea ai vazut-o??ce parere ai?? bafta multa!!!..sa o stapanesti sanatos
              sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• asa zic si eu ca a iesit bine... am dat-o la vopsit si e gata dar inca nu am vazut-o vopsita... sper sa iasa bine...

ms de urari ;))

bara ta nu am vazut-o ca nu am urcat la el ca ma grabeam... azi i-am dat si aripile de pe fata sa le doctoriceasca... si o sa ii mai dau de lucru dar sa am bani intai...

am montat si obturatoare de praf la usi... si senzorii de parcare la locul lor... dupa 1 an de pauza...
                pe frigul asta eu am dezbracat-o...

usor usor incerc sa termin ce am inceput pana acum... dupa care o sa urmeze o pauza... iar dupa dupa... vom vedea...
                Attached Files
                Last edited by mc_alienu; 15 February 2012, 19:10.

Comment

• cat dureaza pauza?

ai avut timp sa te ocupi de senzori?
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• nush cat e pauza... depinde de mai multe treburi...

am avut 10 minute sa trag firul prin masina... :d dar la curent tot nu i-am legat ...

Comment

• la curent e mare branza sa infigi firul ala in mufa

Comment

• cate un pic
                        Attached Files

Comment

• a iesit bine, "dungile" sunt putin nereusite...
                          sigpic

Comment

• dungile cu ce le-ai prelungit,vezi ca nu sunt drepte,bafta in continuare.

Comment

• stiu ca nu sunt drepte... o sa vad cum vin pe masina... mai ales ca a stat un timp intins pe jos si s-a deformat un pic... pe masina o sa il asez din suruburi un pic daca nu cu feonul se indreapta.

Comment

• cred ca ai pus un pic mai mare bucata de completare decat trebuia, cea de sus e mai rau!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google