Foarte reusita bara...vezi ce faci cu dungile in rest numai bine..
Bv O8 \/DE
Collapse
X
-
printre vapori de vopsea................................Ne plac femeile,dar,iubim masinile[SIGPIC]
Comment
-
nu e terminata, a vopsit-o ca i-a ramas vopsea de la aripi, si nu avea ce face cu ea. si asa lateralele erau multicolore (negru, alb, albastru).
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
nairod se vad si pe la manere si pe la bandouri in unele locuri... asta e asa de ochii lumii sa nu am 50 de culori pe ea.. ;)) cand o sa am bani de toata masina o sa i finiseze un cunoscator cum trebuie...
grila trebuie refacuta neaparat macar prima dunga restu sunt ok...
si aici se instaureaza pauza... acum e complet functionala masina (zic eu)...Last edited by mc_alienu; 18 February 2012, 18:19."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
-
Ma gandeam , ca asta e rezultatul final cu vopsitul , dar daca e de ochii lumii e bine , oricum daca o bagi la cuptor si o vopsesti calumea , sa arata mult mai binebafta si spor la banii
Comment
-
am scos la vanzare ca aveam nevoie de bani urgent... am facut rost de bani aproape cat am nevoie asa ca nu mai dau nimic... arcurile apucasem sa le dau... dar o sa imi iau eu innapoi... poate de data asta cu prietenele lor amortizoarele;))"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment