Bv O8 \/DE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cica vreau sa termin ce am inceput si dupaia sa ma plimb cu ea si atat... dar asta e boala grea...

oricum pana nu iese cum trebuie nu ma las... si dupa o vopsea ca la carte facuta cum trebuie, nu in garaj ca acum...
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• n`ai cum , sa termini si doar sa te plimbi , n`ai cum , intelege

Comment

• am mai zis pana acum de nush cate ori gata... dar gata nu a fost ;))... mereu am gasit ceva sa vreau la ea...

Comment

• exact ce ziceam , nu sunt singurul nebun

Comment

• ce pot avea in comun aceste 4 lucruri... ???

in afara de asta care e optional... la masina nu mai trebuie rezolvata decat bara fata adica prima dunga... poate maine am timp... in rest e completa... cred...

apropo... stopurile cu led au un nou stapan de 2-3 saptamani...
            Attached Files

Comment

• ceva noutati. a se vedea si grila, nu doar inelele .
              Attached Files
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• sunt cam drepte?
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• cam da. aia de sus era beleaua. a rezolvat-o el ieri cum a crezut de cuviinta, caci cel care i-a facut-o se face ca uita de el )
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• nu acum e problemal la grile... Sa le vezi la vara, a caldura si cu vantul in fatza
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Cam asa ceva trebuie sa faci sa reziste
                      Attached Files
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• chiar m-am gandit ca la viteza incep sa bata ca aripile la colibri...

prima de sus nu cred ca mai "flendura"... dar buna ideea sa le intaresc si pe restu...

si cum a zis alin prima era problema... cine a facut bara a promis ca reface prima linie... dar s-a lasat asteptat pana am rezolvat-o eu... nu o sa zic cine ca nu vreau reclama negativa, dar sigur alta data nu mai apelez la el... am fost fraier ca i-am dat toti banii cand i-a cerut... invatatura de minte...

si peste asta... dupa 2 ore de gandire intensa la 4-500 grade celsius la materia cenusie pana la ora asta... am mai "rezolvat" ceva... pe timp de zi semnalizarile fata stau aprinse > (cu pozitia aprinsa stau stinse iar semnalizarea functioneaza normal)... luni poate am timp sa montez pe masina si sa fac 2-3 poze poate si un video...

Comment

• eu asa am grila pe mcv de ceva timp si asa o voi avea si pe berlina si nu am avut probleme nici vara la caldura nici la viteza..toata treaba este cum sunt pregatite inainte de vopsire..fuller..vopsea..si cat mai stranse sa nu aibe unde si ce flexa
                          in legatura cu cel ce trebuia sa-ti faca grila..stiu povestea..un pic de intelegere din partea ta era bine venita..si eu am asteptat si l-am inteles, toti tre sa ne ajutam intre noi si sa ne intelegem,eu am facut plata in avans pentu ca avea nevoie si nu am mai zis nimic
                          pe tine te inteleg de ce esti nemultumit dar nu stiu de ce isi dau altii cu parerea
                          nu imi lua in nume de rau ce am scris..stii ca respect pe toata lumea!!
                          spor la treaba..cand o vad pe drum??
                          sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• sc de off . Nu se cumpara grila de pe MCV-ul tau cu cea de berlina. Cea de pe mcv are suporti de intarire in lateral, pe cand cea de berlina nu are nimic de sustinere iar lamelele sunt mult mai grele!
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• daca te uiti bine si el are bara de mcv..poate te referi la diferentele dintre grilele de ph1 si ph2..intradevar liniile din grila de ph2 sunt mai groase
                              hai cu primavara!!!!!
                              sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• bravo vad ca te-ai pus serios pe treaba.....spor in continuare..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google