If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
in afara de asta care e optional... la masina nu mai trebuie rezolvata decat bara fata adica prima dunga... poate maine am timp... in rest e completa... cred...
apropo... stopurile cu led au un nou stapan de 2-3 saptamani...
chiar m-am gandit ca la viteza incep sa bata ca aripile la colibri...
prima de sus nu cred ca mai "flendura"... dar buna ideea sa le intaresc si pe restu...
si cum a zis alin prima era problema... cine a facut bara a promis ca reface prima linie... dar s-a lasat asteptat pana am rezolvat-o eu... nu o sa zic cine ca nu vreau reclama negativa, dar sigur alta data nu mai apelez la el... am fost fraier ca i-am dat toti banii cand i-a cerut... invatatura de minte...
si peste asta... dupa 2 ore de gandire intensa la 4-500 grade celsius la materia cenusie pana la ora asta... am mai "rezolvat" ceva... pe timp de zi semnalizarile fata stau aprinse > (cu pozitia aprinsa stau stinse iar semnalizarea functioneaza normal)... luni poate am timp sa montez pe masina si sa fac 2-3 poze poate si un video...
eu asa am grila pe mcv de ceva timp si asa o voi avea si pe berlina si nu am avut probleme nici vara la caldura nici la viteza..toata treaba este cum sunt pregatite inainte de vopsire..fuller..vopsea..si cat mai stranse sa nu aibe unde si ce flexa
in legatura cu cel ce trebuia sa-ti faca grila..stiu povestea..un pic de intelegere din partea ta era bine venita..si eu am asteptat si l-am inteles, toti tre sa ne ajutam intre noi si sa ne intelegem,eu am facut plata in avans pentu ca avea nevoie si nu am mai zis nimic
pe tine te inteleg de ce esti nemultumit dar nu stiu de ce isi dau altii cu parerea
nu imi lua in nume de rau ce am scris..stii ca respect pe toata lumea!!
spor la treaba..cand o vad pe drum??
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
sc de off . Nu se cumpara grila de pe MCV-ul tau cu cea de berlina. Cea de pe mcv are suporti de intarire in lateral, pe cand cea de berlina nu are nimic de sustinere iar lamelele sunt mult mai grele!
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
daca te uiti bine si el are bara de mcv..poate te referi la diferentele dintre grilele de ph1 si ph2..intradevar liniile din grila de ph2 sunt mai groase
hai cu primavara!!!!!
sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment