Bv O8 \/DE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nairod nu am ce comenta despre postul tau ca si tu ai dreptate... dar el stia ca imediat plec... a ajuns in brasov de cateva zile si tot eu trebuia sa il caut... dar in fine in afara de grila a iesit bine bara nu am ce zice... toti avem probleme...

iar pe drum inca nu o sa iasa... si daca iese sper sa iasa direct dincolo... de aia m-am agitat sa fie completa.

unic nu m-am pus prea tare... am vrut doar sa termin ce am inceput... si ca erau foarte multe neterminate... acum sa zic ca mai e 5% in lucru...
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• dupa alte ore bune de munca... a rezultat asta !!!

Comment

• Interesant

Tot pe principul "american style" ai mers?
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• tot tot... ;))

Comment

• scuze de dublupost dar am gasit astea prin recycle bin ;))

nu intrbati ce sunt toate firele si modulele ca nu o sa dau prea multe explicatii ... (unu deschide usa de la sofer, unu e "drl" si unu e un (+) dupa ce deschid masina din alarma)
            Attached Files

Comment

• oo bun bun..mai trebe activat modulul summer mode!!..jante si arcuri..si gooo silver!!!!!
              sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• jantele le am ;)) arcurile trebuie sa le cumpar iar... dar la timpul lor (cand am bani )...

Comment

• uni vor sa scape de alb...
                  Attached Files
                  Last edited by mc_alienu; 7 August 2012, 09:46.

Comment

• Arata bine bara fata!!!

Comment

• altu care o sa merga suparat la masina si o sa incerce sa deschida usa si o sa-si de-a seama ca nu mai are manere...si o sa zica.."plm..nu m-am obisnuit inca"..
                      arata bine maestre..spor!!asteptam produsu finit..

Comment

• adica? e alba acum? la tine e tot iarna?))
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• nu e alba... era toata cu fuler si super finisata sa se lipeasca folia bine...

cu manerele sunt obisnuit... dar am dat si eu de 2-3 ori in maner ...

mai e un pic de lucru la masina... dar tinant cont ca a fost facuta in 5 zile...
                          Attached Files

Comment

• go go go ! pare finisata bine si asta e cel mai imp..
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• bah dar sunt altii mult mai buni si cu mult mai mult bun simt in ale colantari in brasov decat acrii aia din uzina 2...
                              cat ti-au cerut??

Comment

• buna asta... tu ai un prieten pe care eu il "urasc" si eu am un prieten pe care tu il "urasti"...

pretul a fost foarte bun... astept rezultatul... dupa aia vorbim ;))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google